Jocuri Online

O scena de Luna noua

Joc de Amurg

O scena de Luna noua

O scena de Luna noua Evaluare: 6/10

Joc O scena de Luna noua

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Avem o scena de a doua parte a Răsărit, dar cineva a rupt fotografie şi tu ai de a reconstrui fotografie, utilizând şoarece.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 25014 de ori online. Clasament 673 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 6.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Evaluare bazat pe 3302 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 25014 ori
O scena de Luna noua

Luna noua, Cullen, Stephanie Meyer,

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit O scena de Luna noua pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Amurg numit O scena de Luna noua. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit O scena de Luna noua , şi este legată de Amurg. Noul nostru joc O scena de Luna noua este unul dintre cele mai bune jocuri de Amurg puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit O scena de Luna noua, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

O scena de Luna noua
ÎNAPOI

mai jucate jocuri de Amurg

Vampirul şi Vârcolac JUCA ►

Vampirul şi Vârcolac

5
5 din 10 - 28870 voturi
Jucat
314541
ori

În acest joc, trebuie să te îmbraci de vampir Edward Cullen şi vârcolac Iacov negri. Ambele sunt caractere din saga literare şi cinematografice \"Răsărit\". Trebuie să faceţi clic pe pictogramele care apar în partea stângă să te îmbraci de Edward Cullen, iar partea dreapta pentru a imbraca Iacov negri.

Sărutări de Edward Cullen şi Bella Swan JUCA ►

Sărutări de Edward Cullen şi Bella Swan

4
4 din 10 - 7424 voturi
Jucat
83196
ori

În acest joc, trebuie să facă că Edward Cullen şi Bella Swan da sărutări pasionale, pentru a evita ca Jacob Black le vede. Răsărit este o saga literară scrisă de Stephenie Meyer şi această saga literară a fost adaptat la cinema. Protagonistul din seria Răsărit sunt Bella Swan, Edward Cullen şi Jacob Black. Trebuie să faceţi clic cu mousuri silueta de Edward Cullen sau Bella Swan atât da pupici pasionat ...

Edward şi Bella: viaţa comună JUCA ►

Edward şi Bella: viaţa comună

4
4 din 10 - 9610 voturi
Jucat
81579
ori

Edward şi Bella locuiesc impreuna si merg împreună la toate evenimentele. Folosind şoarece, va trebui să le rochie sus pentru orice eveniment: zi de la şcoală, mersul la cinematograf, partid institut sau un alt eveniment