Jocuri Online

3D Iepure Sărituri

Joc de animale

3d iepure sărituri

3D Iepure Sărituri Evaluare: 6/10

Joc 3d iepure sărituri

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În acest joc gratuit 3D pe linia, pur şi simplu trebuie pentru a ajunge la faţa locului ţintă desemnat în fiecare nivel. Vei juca cu un iepure roz într-o lume roz. Va trebui să treacă multe obstacole şi de a evita care se încadrează în afara platformelor de. Utilizaţi săgeţile pentru a ghida iepuraşul şi bara de spaţiu pentru a sari. Dacă îl apăsaţi de două ori, va sari de două ori, astfel încât asiguraţi-vă că o faci în partea de sus a sari. De asemenea, în cazul în care te pune pe un zid, va fi capabil să-l urce cu cheia.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 7455 de ori online. Clasament 3164 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 6.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Evaluare bazat pe 30 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 7455 ori
3D Iepure Sărituri

Grafica 3D pe calculator sunt grafice care utilizează o reprezentare tridimensională a datelor geometrice care sunt stocate în calculator, în scopul de efectuare a calculelor şi redarea imaginilor 2D.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit 3D Iepure Sărituri pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Animale numit 3D Iepure Sărituri. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit 3D Iepure Sărituri , şi este legată de Animale. Noul nostru joc 3D Iepure Sărituri este unul dintre cele mai bune jocuri de Animale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit 3D Iepure Sărituri, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

3D Iepure Sărituri
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de animale

Charlie de Raţă JUCA ►

Charlie de raţă

6
6 din 10 - 25356 voturi
Jucat
205270
ori

Instrucțiuni: Încercați să ajungă la sfârșitul fiecărui nivel, colectarea de monede și diamante. Trebuie să depășească toate obstacolele. Sari pe dușmani te omoare. Platforma de joc care dispune de un drăguț rață numit Charlie. Alearga si sari prin niveluri, apuca de arme și să încerce să supraviețuiască. Trebuie să te duci o pădure în care animalele trebuie să-și alun ...

Taur vs Vaca JUCA ►

Taur vs vaca

4
4 din 10 - 8396 voturi
Jucat
137508
ori

Animalul la alegere (de vacă sau de taur) concurează împotriva altor mânca pâine într-o competiţie. Ajutor dvs. concurent să câştige printr-un clic la fel de repede cum pe butonul din stânga mouse-ul ...

Mic Piranha JUCA ►

Mic piranha

6
6 din 10 - 8144 voturi
Jucat
81493
ori

Tu eşti o mică Piranha, dar nu pentru mult timp! Obiectivul dvs. este să înoate în jurul şi mânca cât mai multe de peşte mic posibil ca în cele din urmă să crească într-un imens Piranha. Aveţi grijă să nu fi fost prins de mai mare de peşte, deoarece acestea nu vor avea o problemă care mănâncă tine. Succes!