Jocuri Online

Albine si Flori

Joc de animale

Albine si flori

Albine si Flori Evaluare: 4/10

Joc albine si flori

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În acest joc, tu eşti o albină care trebuie să colecteze flori, evitând restul albinelor. Albinele sunt insecte zburătoare, care sunt relationated cu viespile şi furnicile. Acestea sunt cunoscute pentru rolul lor în polenizare şi pentru producerea de miere şi ceară de albine. Apăsaţi butonul stâng mousuri pentru a colecta flori, şi se pisează albine. Vă mutaţi mousuri a înlătura.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 10564 de ori online. Clasament 1669 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 4.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Evaluare bazat pe 674 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 10564 ori
Albine si Flori

albine, flori, insecte,

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Albine si Flori pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Animale numit Albine si Flori. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Albine si Flori , şi este legată de Animale. Noul nostru joc Albine si Flori este unul dintre cele mai bune jocuri de Animale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Albine si Flori, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Albine si Flori
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de animale

Charlie de Raţă JUCA ►

Charlie de raţă

6
6 din 10 - 25356 voturi
Jucat
205270
ori

Instrucțiuni: Încercați să ajungă la sfârșitul fiecărui nivel, colectarea de monede și diamante. Trebuie să depășească toate obstacolele. Sari pe dușmani te omoare. Platforma de joc care dispune de un drăguț rață numit Charlie. Alearga si sari prin niveluri, apuca de arme și să încerce să supraviețuiască. Trebuie să te duci o pădure în care animalele trebuie să-și alun ...

Taur vs Vaca JUCA ►

Taur vs vaca

4
4 din 10 - 8396 voturi
Jucat
137508
ori

Animalul la alegere (de vacă sau de taur) concurează împotriva altor mânca pâine într-o competiţie. Ajutor dvs. concurent să câştige printr-un clic la fel de repede cum pe butonul din stânga mouse-ul ...

Mic Piranha JUCA ►

Mic piranha

6
6 din 10 - 8144 voturi
Jucat
81492
ori

Tu eşti o mică Piranha, dar nu pentru mult timp! Obiectivul dvs. este să înoate în jurul şi mânca cât mai multe de peşte mic posibil ca în cele din urmă să crească într-un imens Piranha. Aveţi grijă să nu fi fost prins de mai mare de peşte, deoarece acestea nu vor avea o problemă care mănâncă tine. Succes!