Jocuri Online

iepure vs degete

Joc de animale

Iepure vs degete

Iepure vs degete Evaluare: 5/10

Joc iepure vs degete

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Obiectivul principal al acestui joc este de a trage și de a elimina degete. Mutanții degetele du-te sar să te atace, trebuie sa fii rapid si trage-le. La fiecare nivel inamicii vor fi mult mai dificil sa-l omoare. Înainte de începerea jocului, puteți alege nivelul de dificultate. Pentru a mers pe jos, folosind tastele săgeată sau W litere (sus), S (jos), A (stânga) și D (dreapta). Pentru a trage, trebuie să urmărească cu mouse-ul și faceți clic pe butonul din stânga. Nu lasa acest mare armată de degete termina cu tine si sa te distrezi cu acest iepure curajos!

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 13234 de ori online. Clasament 1737 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 486 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 13234 ori
iepure vs degete

Acest joc este oarecum diferit de alte animale sau jocuri de fotografiere. Puteți cumpăra arme diferite, cum ar fi mine, explozivi și bombe. Acest joc online este situat într-o lume în miniatură în care obiectele de zi cu zi sunt parte a orasului. Un iepure trebuie să-l omoare degete. Tu trebuie să controleze iepure cu mare agilitate pentru a preveni degetele și alți dușmani ai îndepărta de sănătate. În cazul în care starea de sănătate a caracterului tău sa terminat, se termină și jocul. Fugi în timp ce filmați gloanțe, astfel încât degetele să nu plece fără viață.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit iepure vs degete pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Animale numit iepure vs degete. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit iepure vs degete , şi este legată de Animale. Noul nostru joc iepure vs degete este unul dintre cele mai bune jocuri de Animale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit iepure vs degete, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

iepure vs degete
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de animale

Charlie de Raţă JUCA ►

Charlie de raţă

6
6 din 10 - 25356 voturi
Jucat
205270
ori

Instrucțiuni: Încercați să ajungă la sfârșitul fiecărui nivel, colectarea de monede și diamante. Trebuie să depășească toate obstacolele. Sari pe dușmani te omoare. Platforma de joc care dispune de un drăguț rață numit Charlie. Alearga si sari prin niveluri, apuca de arme și să încerce să supraviețuiască. Trebuie să te duci o pădure în care animalele trebuie să-și alun ...

Taur vs Vaca JUCA ►

Taur vs vaca

4
4 din 10 - 8396 voturi
Jucat
137508
ori

Animalul la alegere (de vacă sau de taur) concurează împotriva altor mânca pâine într-o competiţie. Ajutor dvs. concurent să câştige printr-un clic la fel de repede cum pe butonul din stânga mouse-ul ...

Mic Piranha JUCA ►

Mic piranha

6
6 din 10 - 8144 voturi
Jucat
81493
ori

Tu eşti o mică Piranha, dar nu pentru mult timp! Obiectivul dvs. este să înoate în jurul şi mânca cât mai multe de peşte mic posibil ca în cele din urmă să crească într-un imens Piranha. Aveţi grijă să nu fi fost prins de mai mare de peşte, deoarece acestea nu vor avea o problemă care mănâncă tine. Succes!