Jocuri Online

Animale cu Baloane

Joc de animale

Animale cu baloane

Animale cu Baloane Evaluare: 6/10

Joc animale cu baloane

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În acest joc, obiectivul tău este să pop baloane inamicului înainte de baloane dvs. sunt popped. Pentru a pop baloane inamicului, ai nevoie de deasupra ei. Caractere, care sunt văzute în joc, sunt o vacă, un caine si o oaie. Unul dintre aceste personaje vor fi tu, altele vor fi duşmanul tău şi de ultimul caracter va fi dependente. Trebuie să alegeţi care trebuie să fie fiecare în parte, făcând clic pe animale cu mousuri. Puteţi utiliza tastele săgeată pentru a deplasa, bara de spaţiu pentru a trage şi numărul 8 pentru a cumpara baloane.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 11064 de ori online. Clasament 1514 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 6.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Evaluare bazat pe 426 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 11064 ori
Animale cu Baloane

animale, baloane, pop,

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Animale cu Baloane pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Animale numit Animale cu Baloane. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Animale cu Baloane , şi este legată de Animale. Noul nostru joc Animale cu Baloane este unul dintre cele mai bune jocuri de Animale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Animale cu Baloane, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Animale cu Baloane
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de animale

Charlie de Raţă JUCA ►

Charlie de raţă

6
6 din 10 - 25350 voturi
Jucat
203908
ori

Instrucțiuni: Încercați să ajungă la sfârșitul fiecărui nivel, colectarea de monede și diamante. Trebuie să depășească toate obstacolele. Sari pe dușmani te omoare. Platforma de joc care dispune de un drăguț rață numit Charlie. Alearga si sari prin niveluri, apuca de arme și să încerce să supraviețuiască. Trebuie să te duci o pădure în care animalele trebuie să-și alun ...

Taur vs Vaca JUCA ►

Taur vs vaca

4
4 din 10 - 8394 voturi
Jucat
136240
ori

Animalul la alegere (de vacă sau de taur) concurează împotriva altor mânca pâine într-o competiţie. Ajutor dvs. concurent să câştige printr-un clic la fel de repede cum pe butonul din stânga mouse-ul ...

Mic Piranha JUCA ►

Mic piranha

6
6 din 10 - 8138 voturi
Jucat
80176
ori

Tu eşti o mică Piranha, dar nu pentru mult timp! Obiectivul dvs. este să înoate în jurul şi mânca cât mai multe de peşte mic posibil ca în cele din urmă să crească într-un imens Piranha. Aveţi grijă să nu fi fost prins de mai mare de peşte, deoarece acestea nu vor avea o problemă care mănâncă tine. Succes!