Jocuri Online

Ce Animal Sunt Eu?

Joc de animale

Ce animal sunt eu?

Ce Animal Sunt Eu? Evaluare: 7/10

Joc ce animal sunt eu?

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Acest joc arată mai multe imagini de animale în sălbăticie, dar sunt plafonate și, treptat, sunt descoperirea. Poți ghici animalul care le vedeți în imaginea înainte de expirarea timpului? Încercați să-l! Animalul din imagine acoperite de un pătrat de culori, aceste picturi sunt dispar treptat arată mai multe părți ale animalului. Când credeți că ați identificat animalul introduceți numele și faceți clic pe Trimite pentru a opri timpul. Daca esti corect, veți câștiga puncte. Ai timp limitat pentru a rezolva fiecare dintre imagini.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 16645 de ori online. Clasament 1188 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 7.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Evaluare bazat pe 758 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 16645 ori
Ce Animal Sunt Eu?

Animalele sunt ascunse în spatele pătrate colorate și va trebui să dau seama ce animal este cea în fiecare fotografie. Este un joc contra cronometru, timpul trece repede și trebuie să spun ce fel de animal este ceea ce este ascuns în fiecare imagine. Animale comune, animale sălbatice și animale de companie. Trebuie să scrie numele animalului în limba engleză și faceți clic pe butonul de trimitere, astfel încât să știi dacă ai dreptate sau te înșeli. Dacă vă place animalele și știu cât de specii sunt numite acesta este jocul tau.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Ce Animal Sunt Eu? pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Animale numit Ce Animal Sunt Eu?. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Ce Animal Sunt Eu? , şi este legată de Animale. Noul nostru joc Ce Animal Sunt Eu? este unul dintre cele mai bune jocuri de Animale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Ce Animal Sunt Eu?, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Ce Animal Sunt Eu?
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de animale

Charlie de Raţă JUCA ►

Charlie de raţă

6
6 din 10 - 25354 voturi
Jucat
205241
ori

Instrucțiuni: Încercați să ajungă la sfârșitul fiecărui nivel, colectarea de monede și diamante. Trebuie să depășească toate obstacolele. Sari pe dușmani te omoare. Platforma de joc care dispune de un drăguț rață numit Charlie. Alearga si sari prin niveluri, apuca de arme și să încerce să supraviețuiască. Trebuie să te duci o pădure în care animalele trebuie să-și alun ...

Taur vs Vaca JUCA ►

Taur vs vaca

4
4 din 10 - 8396 voturi
Jucat
137494
ori

Animalul la alegere (de vacă sau de taur) concurează împotriva altor mânca pâine într-o competiţie. Ajutor dvs. concurent să câştige printr-un clic la fel de repede cum pe butonul din stânga mouse-ul ...

Mic Piranha JUCA ►

Mic piranha

6
6 din 10 - 8144 voturi
Jucat
81481
ori

Tu eşti o mică Piranha, dar nu pentru mult timp! Obiectivul dvs. este să înoate în jurul şi mânca cât mai multe de peşte mic posibil ca în cele din urmă să crească într-un imens Piranha. Aveţi grijă să nu fi fost prins de mai mare de peşte, deoarece acestea nu vor avea o problemă care mănâncă tine. Succes!