Jocuri Online

Identificarea Animalelor

Joc de animale

Identificarea animalelor

Identificarea Animalelor Evaluare: 6/10

Joc identificarea animalelor

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Acest joc arată o mulțime de imagini de animale. Poți ghici animalul care le vedeți în imaginea înainte de expirarea timpului? Încercați să-l! Imaginea este acoperit de cutii colorate și va trebui să pună numele sub animale. Ai timp limitat pentru a ghici ce fel de animal este. După cum știți că aveți de a pune numele. Trebuie să scrie numele animalului în limba engleză și faceți clic pe trimite la tine să știi dacă ai dreptate sau te înșeli. Tu trebuie să identifice toate animalele în cel mai scurt timp posibil pentru a câștiga puncte.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 29947 de ori online. Clasament 611 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 6.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Evaluare bazat pe 1932 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 29947 ori
Identificarea Animalelor

Acest joc are o mulțime de imagini de animale diferite. Vei fi capabil să ghicească animalul în imagine, înainte de expirarea timpului? Doar să încercați! Identificarea animalelor de joc. Fotografiile de animale sunt acoperite de niște poze și va trebui să ghiciți ascunde sub mese. Cu cât mai repede cu atât mai bine ghici dreapta, timpul se scurge în timp ce joci. Ai timp limitat pentru a rezolva fiecare imagine. Mai devreme de a rezolva mai multe puncte va câștiga. Animalele comune cu denumirile comune care nu trebuie să-i spun anumite specii și denumirea științifică, cunoscut doar ca animalul. Numele trebuie să le pună în limba engleză. Identificarea speciei de animale care pândesc în fiecare dintre fotografii de naturii.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Identificarea Animalelor pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Animale numit Identificarea Animalelor. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Identificarea Animalelor , şi este legată de Animale. Noul nostru joc Identificarea Animalelor este unul dintre cele mai bune jocuri de Animale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Identificarea Animalelor, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Identificarea Animalelor
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de animale

Charlie de Raţă JUCA ►

Charlie de raţă

6
6 din 10 - 25356 voturi
Jucat
205270
ori

Instrucțiuni: Încercați să ajungă la sfârșitul fiecărui nivel, colectarea de monede și diamante. Trebuie să depășească toate obstacolele. Sari pe dușmani te omoare. Platforma de joc care dispune de un drăguț rață numit Charlie. Alearga si sari prin niveluri, apuca de arme și să încerce să supraviețuiască. Trebuie să te duci o pădure în care animalele trebuie să-și alun ...

Taur vs Vaca JUCA ►

Taur vs vaca

4
4 din 10 - 8396 voturi
Jucat
137508
ori

Animalul la alegere (de vacă sau de taur) concurează împotriva altor mânca pâine într-o competiţie. Ajutor dvs. concurent să câştige printr-un clic la fel de repede cum pe butonul din stânga mouse-ul ...

Mic Piranha JUCA ►

Mic piranha

6
6 din 10 - 8144 voturi
Jucat
81493
ori

Tu eşti o mică Piranha, dar nu pentru mult timp! Obiectivul dvs. este să înoate în jurul şi mânca cât mai multe de peşte mic posibil ca în cele din urmă să crească într-un imens Piranha. Aveţi grijă să nu fi fost prins de mai mare de peşte, deoarece acestea nu vor avea o problemă care mănâncă tine. Succes!