Jocuri Online

Apăra Dumneavoastră Cuib

Joc de animale

Apăra dumneavoastră cuib

Apăra Dumneavoastră Cuib Evaluare: 5/10

Joc apăra dumneavoastră cuib

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Ești o pasăre mamă de protecție. Ai pus ouăle din cuib și alte păsări care doriți să le fure. Apăra cuibul de păsări albastre care doresc să invadeze. Trage de porumb să-l împiedice de la a ajunge la cuib jefuit și ouă. Trebuie să aibă abilitatea de a trage alte păsări înainte de a ajunge la cuib. Trebuie să subliniez mouse-ul în direcția în care obține fiecare pasăre și trage făcând clic pe mouse-ul. În cazul în care un porumb ajunge la o pasăre care va ataca cuibul tău. Proteja ouăle în acest joc distractiv hoți păsări.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 11497 de ori online. Clasament 1768 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 716 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 11497 ori
Apăra Dumneavoastră Cuib

Vânat cu pene. O pasăre portocaliu femeie a depus ouă în cuib. Păsări albastre sunt hoți care doresc să fure ouăle de copil. Aveți pentru a proteja porumbul semințe tragere de alte păsări. Trebuie să fie atent de hoți care ma uit la copiii dumneavoastră viitoare. În pădure este un mare post care are acest cuib de pasăre cu ouă. Trage pentru păsările nu ajunge la în cazul în care ouăle. Sigur că te distrezi dacă aveți suficient de calificare cu indicatorul pentru a tinti si trage. Descurajează hoții și de a proteja ceea ce este al tău.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Apăra Dumneavoastră Cuib pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Animale numit Apăra Dumneavoastră Cuib. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Apăra Dumneavoastră Cuib , şi este legată de Animale. Noul nostru joc Apăra Dumneavoastră Cuib este unul dintre cele mai bune jocuri de Animale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Apăra Dumneavoastră Cuib, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Apăra Dumneavoastră Cuib
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de animale

Charlie de Raţă JUCA ►

Charlie de raţă

6
6 din 10 - 25354 voturi
Jucat
205241
ori

Instrucțiuni: Încercați să ajungă la sfârșitul fiecărui nivel, colectarea de monede și diamante. Trebuie să depășească toate obstacolele. Sari pe dușmani te omoare. Platforma de joc care dispune de un drăguț rață numit Charlie. Alearga si sari prin niveluri, apuca de arme și să încerce să supraviețuiască. Trebuie să te duci o pădure în care animalele trebuie să-și alun ...

Taur vs Vaca JUCA ►

Taur vs vaca

4
4 din 10 - 8396 voturi
Jucat
137494
ori

Animalul la alegere (de vacă sau de taur) concurează împotriva altor mânca pâine într-o competiţie. Ajutor dvs. concurent să câştige printr-un clic la fel de repede cum pe butonul din stânga mouse-ul ...

Mic Piranha JUCA ►

Mic piranha

6
6 din 10 - 8144 voturi
Jucat
81481
ori

Tu eşti o mică Piranha, dar nu pentru mult timp! Obiectivul dvs. este să înoate în jurul şi mânca cât mai multe de peşte mic posibil ca în cele din urmă să crească într-un imens Piranha. Aveţi grijă să nu fi fost prins de mai mare de peşte, deoarece acestea nu vor avea o problemă care mănâncă tine. Succes!