Jocuri Online

Gândaci

Joc de animale

Gândaci

Gândaci Evaluare: 5/10

Joc gândaci

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Tu ești păianjen și trebuie să apere teritoriul dumneavoastră împotriva tuturor bug-uri care se mananca casa ta, copac la copac. Aveți pentru a salva copacii pe care le obține de a manca! Instrucțiuni: utilizați tastele săgeată pentru a muta în jurul ecranului, și bara de spațiu pentru a trage de bug-uri. Nu trage copacii care urmează să fie făcute mai mici. Trebuie sa omori toate bug-uri în care este posibil, înainte de toți copacii din casa ta să mănânce.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 9504 de ori online. Clasament 2206 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 306 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 9504 ori
Gândaci

Joc de bug-uri uciderea. Tu ești un păianjen care are nevoie pentru a proteja teritoriul său, că întreg arborele de bug-uri copac mănâncă. Ai pentru a trage pentru a ucide toate animalele care apar pe ecran. Puteți muta animalele de companie pe ecran in toate directiile. Trage pentru a ucide bug-uri. De fiecare dată când obține resurse memo-uri și mai mulți dușmani care se execută pe ecran. Țintește și trage cu precizie înainte de a muri de foame.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Gândaci pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Animale numit Gândaci. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Gândaci , şi este legată de Animale. Noul nostru joc Gândaci este unul dintre cele mai bune jocuri de Animale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Gândaci, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Gândaci
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de animale

Charlie de Raţă JUCA ►

Charlie de raţă

6
6 din 10 - 25350 voturi
Jucat
203908
ori

Instrucțiuni: Încercați să ajungă la sfârșitul fiecărui nivel, colectarea de monede și diamante. Trebuie să depășească toate obstacolele. Sari pe dușmani te omoare. Platforma de joc care dispune de un drăguț rață numit Charlie. Alearga si sari prin niveluri, apuca de arme și să încerce să supraviețuiască. Trebuie să te duci o pădure în care animalele trebuie să-și alun ...

Taur vs Vaca JUCA ►

Taur vs vaca

4
4 din 10 - 8394 voturi
Jucat
136240
ori

Animalul la alegere (de vacă sau de taur) concurează împotriva altor mânca pâine într-o competiţie. Ajutor dvs. concurent să câştige printr-un clic la fel de repede cum pe butonul din stânga mouse-ul ...

Mic Piranha JUCA ►

Mic piranha

6
6 din 10 - 8138 voturi
Jucat
80176
ori

Tu eşti o mică Piranha, dar nu pentru mult timp! Obiectivul dvs. este să înoate în jurul şi mânca cât mai multe de peşte mic posibil ca în cele din urmă să crească într-un imens Piranha. Aveţi grijă să nu fi fost prins de mai mare de peşte, deoarece acestea nu vor avea o problemă care mănâncă tine. Succes!