Jocuri Online

Carduri de Animale

Joc de animale

Carduri de animale

Carduri de Animale Evaluare: 6/10

Joc carduri de animale

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Animalele se ascund. Au un grup de litere care sunt rotite. Va trebui să găsească pereche de cărți care are același animal spatele. Faceți clic pe mouse-ul pe două cărți să se întoarcă. Dacă ele sunt același animal cele două degustări sunt eliminate. În cazul în care acestea sunt diferite este din nou de cotitură. Trebuie să încercați să nu lase nici o scrisoare pe ecran, atunci ați câștigat. Animalele se joace cu tine, urși, câini, pisici, iepuri, maimuțe și mai mult. La sfârșitul jocului, veți spune statistici de joc față de alți jucători.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 18467 de ori online. Clasament 1066 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 6.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Evaluare bazat pe 806 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 18467 ori
Carduri de Animale

Animalele de joc, care sunt în cuplurile în spatele literele care apar. Va trebui să găsească perechi care au același animal din spate. Aveți nevoie de toate de concentrare și de memorie pentru a bate acest joc. Este un joc clasic de memorie. În versiunea usoara a jocului copiii se pot juca există doar patru perechi de animale. Este un joc potrivit pentru toate vârstele. Cele mai frumoase animale de companie să se joace cu copiii. Cât de bună este memoria ta? Aveți de gând să trebuie să memoreze fiecare dintre cifrele. Alegeți numărul de carduri pentru a începe și de a activa creier.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Carduri de Animale pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Animale numit Carduri de Animale. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Carduri de Animale , şi este legată de Animale. Noul nostru joc Carduri de Animale este unul dintre cele mai bune jocuri de Animale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Carduri de Animale, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Carduri de Animale
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de animale

Charlie de Raţă JUCA ►

Charlie de raţă

6
6 din 10 - 25354 voturi
Jucat
205241
ori

Instrucțiuni: Încercați să ajungă la sfârșitul fiecărui nivel, colectarea de monede și diamante. Trebuie să depășească toate obstacolele. Sari pe dușmani te omoare. Platforma de joc care dispune de un drăguț rață numit Charlie. Alearga si sari prin niveluri, apuca de arme și să încerce să supraviețuiască. Trebuie să te duci o pădure în care animalele trebuie să-și alun ...

Taur vs Vaca JUCA ►

Taur vs vaca

4
4 din 10 - 8396 voturi
Jucat
137494
ori

Animalul la alegere (de vacă sau de taur) concurează împotriva altor mânca pâine într-o competiţie. Ajutor dvs. concurent să câştige printr-un clic la fel de repede cum pe butonul din stânga mouse-ul ...

Mic Piranha JUCA ►

Mic piranha

6
6 din 10 - 8144 voturi
Jucat
81481
ori

Tu eşti o mică Piranha, dar nu pentru mult timp! Obiectivul dvs. este să înoate în jurul şi mânca cât mai multe de peşte mic posibil ca în cele din urmă să crească într-un imens Piranha. Aveţi grijă să nu fi fost prins de mai mare de peşte, deoarece acestea nu vor avea o problemă care mănâncă tine. Succes!