Jocuri Online

Charlie de Raţă

Joc de animale

Charlie de raţă

Charlie de Raţă Evaluare: 6/10

Joc charlie de raţă

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Instrucțiuni: Încercați să ajungă la sfârșitul fiecărui nivel, colectarea de monede și diamante. Trebuie să depășească toate obstacolele. Sari pe dușmani te omoare. Platforma de joc care dispune de un drăguț rață numit Charlie. Alearga si sari prin niveluri, apuca de arme și să încerce să supraviețuiască. Trebuie să te duci o pădure în care animalele trebuie să-și alunge și ataca tine, ca niște broaște sau albine. Încercați celelalte animale nu atinge și a ajunge la partea de jos a ecranului. Colecta toate premiile pe care le poate în fiecare nivel. Mario-stil platformă joc despre un drăguț rață numit Charlie.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 205270 de ori online. Clasament 42 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 6.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Evaluare bazat pe 25356 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 205270 ori
Charlie de Raţă

Setați o rață trebuie să călătorească toate nivelurile. Cu tastele săgeată rață duce prin peisajul forestier de la ecran la ecran. Celelalte animale sunt dușmanii și să încerce să-l omoare eroul nostru. Doar atingere te poate ucide. Aveți posibilitatea să sari pe animale pentru a le termina si poti sari, de asemenea, mai mare. Există diamante și monede de aur pe care le puteți lua pentru a obține puncte în plus în fiecare joc. Fiecare nivel are un pic mai dificil. Un foarte distractiv și captivant joc. Merge un drum lung cu prietenul nostru de rață și de a colecta tot aurul ca posibil. Alearga si sari prin niveluri, colecta UPS de putere și să încerce să supraviețuiască. Instrucțiuni: Încercați să ajungă la sfârșitul fiecărui nivel, colectarea de monede și diamante și săriți pe sus de dușmani să-i omoare.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Charlie de Raţă pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Animale numit Charlie de Raţă. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Charlie de Raţă , şi este legată de Animale. Noul nostru joc Charlie de Raţă este unul dintre cele mai bune jocuri de Animale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Charlie de Raţă, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Charlie de Raţă
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de animale

Taur vs Vaca JUCA ►

Taur vs vaca

4
4 din 10 - 8396 voturi
Jucat
137508
ori

Animalul la alegere (de vacă sau de taur) concurează împotriva altor mânca pâine într-o competiţie. Ajutor dvs. concurent să câştige printr-un clic la fel de repede cum pe butonul din stânga mouse-ul ...

Mic Piranha JUCA ►

Mic piranha

6
6 din 10 - 8144 voturi
Jucat
81493
ori

Tu eşti o mică Piranha, dar nu pentru mult timp! Obiectivul dvs. este să înoate în jurul şi mânca cât mai multe de peşte mic posibil ca în cele din urmă să crească într-un imens Piranha. Aveţi grijă să nu fi fost prins de mai mare de peşte, deoarece acestea nu vor avea o problemă care mănâncă tine. Succes!

Lăptos JUCA ►

Lăptos

6
6 din 10 - 3834 voturi
Jucat
60758
ori

Lapte de vacă, înainte de a lua prea plin şi exploda!