Jocuri Online

Chi-Chi de Peşte

Joc de animale

Chi-chi de peşte

Chi-Chi de Peşte Evaluare: 5/10

Joc chi-chi de peşte

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Toate din întreaga lume, în fiecare ocean, marine viaţă este în pericol din cauza poluării produse de om. Chi-Chi-ul este un peşte foarte speciale, astfel cum a fost el a fost născut cu darul unic de a putea să curată recife de coral. Instrucţiuni: folosi mouse-ul pentru a juca. Colecta albastru inimile pentru a vă creşte balon gloanţe şi 9 roşu inimile pentru a câştiga jocul.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 19520 de ori online. Clasament 919 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 1850 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 19520 ori
Chi-Chi de Peşte

Chi-Chi, peşte, ocean, cadou, corali, recife,

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Chi-Chi de Peşte pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Animale numit Chi-Chi de Peşte. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Chi-Chi de Peşte , şi este legată de Animale. Noul nostru joc Chi-Chi de Peşte este unul dintre cele mai bune jocuri de Animale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Chi-Chi de Peşte, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Chi-Chi de Peşte
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de animale

Charlie de Raţă JUCA ►

Charlie de raţă

6
6 din 10 - 25354 voturi
Jucat
205241
ori

Instrucțiuni: Încercați să ajungă la sfârșitul fiecărui nivel, colectarea de monede și diamante. Trebuie să depășească toate obstacolele. Sari pe dușmani te omoare. Platforma de joc care dispune de un drăguț rață numit Charlie. Alearga si sari prin niveluri, apuca de arme și să încerce să supraviețuiască. Trebuie să te duci o pădure în care animalele trebuie să-și alun ...

Taur vs Vaca JUCA ►

Taur vs vaca

4
4 din 10 - 8396 voturi
Jucat
137494
ori

Animalul la alegere (de vacă sau de taur) concurează împotriva altor mânca pâine într-o competiţie. Ajutor dvs. concurent să câştige printr-un clic la fel de repede cum pe butonul din stânga mouse-ul ...

Mic Piranha JUCA ►

Mic piranha

6
6 din 10 - 8144 voturi
Jucat
81481
ori

Tu eşti o mică Piranha, dar nu pentru mult timp! Obiectivul dvs. este să înoate în jurul şi mânca cât mai multe de peşte mic posibil ca în cele din urmă să crească într-un imens Piranha. Aveţi grijă să nu fi fost prins de mai mare de peşte, deoarece acestea nu vor avea o problemă care mănâncă tine. Succes!