Jocuri Online

Baschet cu rinocerii

Joc de animale

Baschet cu rinocerii

Baschet cu rinocerii Evaluare: 5/10

Joc baschet cu rinocerii

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

In acest joc esti o minge de baschet joc rinocer. Un jucător mare. Trebuie să se înscrie cât mai multe cosuri in 30 de secunde. Pentru a juca, mișcare a mouse-ul este folosit pentru a muta butonul din stânga rinocer și pentru a trage mingea. Toate rinocerii umple terenul de joc, cum ar fi cel mai distractiv, puternic și plin de viață publicului mai bine. Jucatorul are pentru a aduce mingea jos instanța de judecată pentru a obține obține mingea prin cerc. Mutați animalul și să-l sări de mingea pentru a ajunge la înălțimea dorită.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 13625 de ori online. Clasament 1549 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 288 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 13625 ori
Baschet cu rinocerii

Joaca baschet jucător cu un rinocer. Aveți de a controla acest animal care se mișcă pe ecran cu mingea. Ea are de a face acest vas pe podea pentru a ajunge la coș. Trebuie să sari și să se înalțe pentru mingea pentru a ajunge la înălțimea necesară pentru scăderea să treacă prin. Uită-te la fel ca alte animale încurajează jucătorul cu salturi și a zgomotului lor. O versiune de un joc de baschet on-line, dar imaginea mai distractiv. O mare de animale, stângace practica un sport complicat și provocator. Nivelul de dificultate este mare, ai nevoie de tot coordonare ta.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Baschet cu rinocerii pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Animale numit Baschet cu rinocerii. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Baschet cu rinocerii , şi este legată de Animale. Noul nostru joc Baschet cu rinocerii este unul dintre cele mai bune jocuri de Animale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Baschet cu rinocerii, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Baschet cu rinocerii
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de animale

Charlie de Raţă JUCA ►

Charlie de raţă

6
6 din 10 - 25356 voturi
Jucat
205270
ori

Instrucțiuni: Încercați să ajungă la sfârșitul fiecărui nivel, colectarea de monede și diamante. Trebuie să depășească toate obstacolele. Sari pe dușmani te omoare. Platforma de joc care dispune de un drăguț rață numit Charlie. Alearga si sari prin niveluri, apuca de arme și să încerce să supraviețuiască. Trebuie să te duci o pădure în care animalele trebuie să-și alun ...

Taur vs Vaca JUCA ►

Taur vs vaca

4
4 din 10 - 8396 voturi
Jucat
137508
ori

Animalul la alegere (de vacă sau de taur) concurează împotriva altor mânca pâine într-o competiţie. Ajutor dvs. concurent să câştige printr-un clic la fel de repede cum pe butonul din stânga mouse-ul ...

Mic Piranha JUCA ►

Mic piranha

6
6 din 10 - 8144 voturi
Jucat
81493
ori

Tu eşti o mică Piranha, dar nu pentru mult timp! Obiectivul dvs. este să înoate în jurul şi mânca cât mai multe de peşte mic posibil ca în cele din urmă să crească într-un imens Piranha. Aveţi grijă să nu fi fost prins de mai mare de peşte, deoarece acestea nu vor avea o problemă care mănâncă tine. Succes!