Jocuri Online

Hrana Pentru de Pasăre

Joc de animale

Hrana pentru de pasăre

Hrana Pentru de Pasăre Evaluare: 4/10

Joc hrana pentru de pasăre

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Doar scopul şi faceţi clic. purpuriu cuiburilor când faceţi clic pe loc şi vă va permite să spin-le la orice poziţie. Green cuiburilor se va trece la partea când faceţi clic pe el şi portocaliu cuiburilor se vor roti nouăzeci de grade, atunci când faceţi clic pe el.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 10112 de ori online. Clasament 1724 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 4.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Evaluare bazat pe 434 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 10112 ori
Hrana Pentru de Pasăre

ricoşare, mingea, să sară, pasăre,

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Hrana Pentru de Pasăre pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Animale numit Hrana Pentru de Pasăre. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Hrana Pentru de Pasăre , şi este legată de Animale. Noul nostru joc Hrana Pentru de Pasăre este unul dintre cele mai bune jocuri de Animale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Hrana Pentru de Pasăre, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Hrana Pentru de Pasăre
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de animale

Charlie de Raţă JUCA ►

Charlie de raţă

6
6 din 10 - 25350 voturi
Jucat
205047
ori

Instrucțiuni: Încercați să ajungă la sfârșitul fiecărui nivel, colectarea de monede și diamante. Trebuie să depășească toate obstacolele. Sari pe dușmani te omoare. Platforma de joc care dispune de un drăguț rață numit Charlie. Alearga si sari prin niveluri, apuca de arme și să încerce să supraviețuiască. Trebuie să te duci o pădure în care animalele trebuie să-și alun ...

Taur vs Vaca JUCA ►

Taur vs vaca

4
4 din 10 - 8394 voturi
Jucat
137336
ori

Animalul la alegere (de vacă sau de taur) concurează împotriva altor mânca pâine într-o competiţie. Ajutor dvs. concurent să câştige printr-un clic la fel de repede cum pe butonul din stânga mouse-ul ...

Mic Piranha JUCA ►

Mic piranha

6
6 din 10 - 8138 voturi
Jucat
81310
ori

Tu eşti o mică Piranha, dar nu pentru mult timp! Obiectivul dvs. este să înoate în jurul şi mânca cât mai multe de peşte mic posibil ca în cele din urmă să crească într-un imens Piranha. Aveţi grijă să nu fi fost prins de mai mare de peşte, deoarece acestea nu vor avea o problemă care mănâncă tine. Succes!