Jocuri Online

Purtand o Pisica

Joc de animale

Purtand o pisica

Purtand o Pisica Evaluare: 6/10

Joc purtand o pisica

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Îți plac animalele? Îți plac pisicile? In acest joc trebuie sa imbraci o pisică. Ai un dulap plin de haine pe care le puteți folosi pentru a face un costum pentru animalele de companie. Dressing animale de companie este un obicei care ori de câte ori există mai mult la nivel mondial. Iubitorii de animale vor dori animalelor lor de companie frumoase atunci când ies. În acest joc va trebui pantaloni, pantofi, fuste, palarii, cercei, coliere și chiar legături pentru a pune parul pe pisica ta. Un distractiv jocul original de moda pentru toate vârstele. Ai rochie vreodată dumneavoastră haine pisica persoane?

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 47856 de ori online. Clasament 331 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 6.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Evaluare bazat pe 3480 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 47856 ori
Purtand o Pisica

Rochie aceasta Kitty minunat și să facă ei mai frumos decât toți prietenii ei. Un dulap mare de articole de îmbrăcăminte sunt în așteptare pentru tine pentru a crea o rochie unic pentru pisica ta. Ai posibilitati nelimitate atunci când se utilizează toate elementele disponibile pentru tine costum. Au îmbrăcăminte specială pentru pisici. Puteți pune o pălărie, o fusta, pantaloni, pantofi, colier, cercei sau o eșarfă. Îmbrăcăminte de oameni adaptate pentru a se potrivi bine pentru un animal. Pisicile sunt elegant, așa că îi place să creați un costum special pentru ea. Face ca pisica este animalul cel mai frumos.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Purtand o Pisica pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Animale numit Purtand o Pisica. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Purtand o Pisica , şi este legată de Animale. Noul nostru joc Purtand o Pisica este unul dintre cele mai bune jocuri de Animale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Purtand o Pisica, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Purtand o Pisica
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de animale

Charlie de Raţă JUCA ►

Charlie de raţă

6
6 din 10 - 25350 voturi
Jucat
205047
ori

Instrucțiuni: Încercați să ajungă la sfârșitul fiecărui nivel, colectarea de monede și diamante. Trebuie să depășească toate obstacolele. Sari pe dușmani te omoare. Platforma de joc care dispune de un drăguț rață numit Charlie. Alearga si sari prin niveluri, apuca de arme și să încerce să supraviețuiască. Trebuie să te duci o pădure în care animalele trebuie să-și alun ...

Taur vs Vaca JUCA ►

Taur vs vaca

4
4 din 10 - 8394 voturi
Jucat
137336
ori

Animalul la alegere (de vacă sau de taur) concurează împotriva altor mânca pâine într-o competiţie. Ajutor dvs. concurent să câştige printr-un clic la fel de repede cum pe butonul din stânga mouse-ul ...

Mic Piranha JUCA ►

Mic piranha

6
6 din 10 - 8138 voturi
Jucat
81310
ori

Tu eşti o mică Piranha, dar nu pentru mult timp! Obiectivul dvs. este să înoate în jurul şi mânca cât mai multe de peşte mic posibil ca în cele din urmă să crească într-un imens Piranha. Aveţi grijă să nu fi fost prins de mai mare de peşte, deoarece acestea nu vor avea o problemă care mănâncă tine. Succes!