Jocuri Online

Mahjong cu Imagini de Animale

Joc de animale

Mahjong cu imagini de animale

Mahjong cu Imagini de Animale Evaluare: 4/10

Joc mahjong cu imagini de animale

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Obiectivul acestui joc este de a face perechi de plăci cu același animal. Pentru a începe, trebuie să selectați două piese care nu sunt tragindu la părțile laterale. Dacă nu puteți selecta o piesă, este pentru că el este blocat undeva. Când selectați două plăci de potrivire, ele dispar. Cele mai multe cupluri sunt selectarea două cărți cu aceeași imagine. Cu toate acestea, orice fruct sau floare dispar cu orice alt fruct sau floare, respectiv, fără a fi nevoie să fie exact la fel. Eliminați toate dale de la bord și veți câștiga.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 30665 de ori online. Clasament 615 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 4.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Evaluare bazat pe 2496 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 30665 ori
Mahjong cu Imagini de Animale

Carduri de animale joc flash pentru a face perechi de flori și animale identice sau fructe. Pentru a începe, trebuie să selectați două piese care nu sunt gasps de la dreapta sau de stânga. Mult noroc! Trebuie să te duci eliminarea tuturor animalelor de la efectuarea punte dispar sunt la fel. Jocul tradițional adaptat pentru imagini de animale.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Mahjong cu Imagini de Animale pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Animale numit Mahjong cu Imagini de Animale. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Mahjong cu Imagini de Animale , şi este legată de Animale. Noul nostru joc Mahjong cu Imagini de Animale este unul dintre cele mai bune jocuri de Animale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Mahjong cu Imagini de Animale, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Mahjong cu Imagini de Animale
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de animale

Charlie de Raţă JUCA ►

Charlie de raţă

6
6 din 10 - 25354 voturi
Jucat
205241
ori

Instrucțiuni: Încercați să ajungă la sfârșitul fiecărui nivel, colectarea de monede și diamante. Trebuie să depășească toate obstacolele. Sari pe dușmani te omoare. Platforma de joc care dispune de un drăguț rață numit Charlie. Alearga si sari prin niveluri, apuca de arme și să încerce să supraviețuiască. Trebuie să te duci o pădure în care animalele trebuie să-și alun ...

Taur vs Vaca JUCA ►

Taur vs vaca

4
4 din 10 - 8396 voturi
Jucat
137492
ori

Animalul la alegere (de vacă sau de taur) concurează împotriva altor mânca pâine într-o competiţie. Ajutor dvs. concurent să câştige printr-un clic la fel de repede cum pe butonul din stânga mouse-ul ...

Mic Piranha JUCA ►

Mic piranha

6
6 din 10 - 8144 voturi
Jucat
81481
ori

Tu eşti o mică Piranha, dar nu pentru mult timp! Obiectivul dvs. este să înoate în jurul şi mânca cât mai multe de peşte mic posibil ca în cele din urmă să crească într-un imens Piranha. Aveţi grijă să nu fi fost prins de mai mare de peşte, deoarece acestea nu vor avea o problemă care mănâncă tine. Succes!