Jocuri Online

Mananca Insecte

Joc de animale

Mananca insecte

Mananca Insecte Evaluare: 5/10

Joc mananca insecte

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În acest joc, esti un cameleon nevoie de a mânca insecte. Pentru a juca va folosi limba, trebuie să punctul de mouse-ul și faceți clic pentru a lovi cu piciorul limbii împotriva animalelor. Trebuie să fie atent, deoarece ai doar zece tentative de pe fiecare nivel. Prinde cât mai multe bug-uri ca tine poate pentru a trece la nivelul și de a câștiga jocul. Există diferite tipuri de animale, culori și dimensiuni și fiecare are un punctaj diferit. Prinde mustele si viespi și câștiga puncte.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 15006 de ori online. Clasament 1318 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 600 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 15006 ori
Mananca Insecte

Trage cu joc. Un cameleon trebuie să se hrănească cu muște. Pentru a începe jocul trebuie să faci prinderea muste. Foloseste mouse-ul ca un control pentru a tinti si trage joc împotriva insectelor. Aveți pentru a prinde cât mai multe bug-uri pentru a câștiga mai multe puncte. Insectele zboară în noapte și aveți pentru a termina cât mai multe dintre ele. Ai zece încercări cu limba ta la fiecare nivel.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Mananca Insecte pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Animale numit Mananca Insecte. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Mananca Insecte , şi este legată de Animale. Noul nostru joc Mananca Insecte este unul dintre cele mai bune jocuri de Animale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Mananca Insecte, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Mananca Insecte
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de animale

Charlie de Raţă JUCA ►

Charlie de raţă

6
6 din 10 - 25350 voturi
Jucat
205047
ori

Instrucțiuni: Încercați să ajungă la sfârșitul fiecărui nivel, colectarea de monede și diamante. Trebuie să depășească toate obstacolele. Sari pe dușmani te omoare. Platforma de joc care dispune de un drăguț rață numit Charlie. Alearga si sari prin niveluri, apuca de arme și să încerce să supraviețuiască. Trebuie să te duci o pădure în care animalele trebuie să-și alun ...

Taur vs Vaca JUCA ►

Taur vs vaca

4
4 din 10 - 8394 voturi
Jucat
137336
ori

Animalul la alegere (de vacă sau de taur) concurează împotriva altor mânca pâine într-o competiţie. Ajutor dvs. concurent să câştige printr-un clic la fel de repede cum pe butonul din stânga mouse-ul ...

Mic Piranha JUCA ►

Mic piranha

6
6 din 10 - 8138 voturi
Jucat
81310
ori

Tu eşti o mică Piranha, dar nu pentru mult timp! Obiectivul dvs. este să înoate în jurul şi mânca cât mai multe de peşte mic posibil ca în cele din urmă să crească într-un imens Piranha. Aveţi grijă să nu fi fost prins de mai mare de peşte, deoarece acestea nu vor avea o problemă care mănâncă tine. Succes!