Jocuri Online

De Protecţie de Raţă

Joc de animale

De protecţie de raţă

De Protecţie de Raţă Evaluare: 6/10

Joc de protecţie de raţă

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Deja o rață trebuie sa ucizi toti extraterestrii. Deja o forță de securitate a unui tren. Trenul transporta iepuri albi. Străinii vor să mănânce iepuri albi. Ai o armă și te trage toate străinilor care apar pe cer la vânătoare. Scopul cursorului și lăstarii suficient de lung pentru proiectilul ajunge la timp și-l omoare pe dușmani. Un joc de tragere cazul în care aveți pentru a termina toate străinilor înainte de a mânca toți iepurii. Ești un animal protector și au o misiune care animalele de tren ajunge la destinație în condiții de siguranță.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 11286 de ori online. Clasament 1800 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 6.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Evaluare bazat pe 358 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 11286 ori
De Protecţie de Raţă

Străinii sunt încearcă să strice de Paști de uciderea iepurași de Paște. Ca membru al forței de iepuras apărare, trebuie să vă ajute transporta iepurașii din oraș în oraș, oferind ouă de Paști, în special iepuras apărare tren vigoare, protejându-le de la Aliens urât în ​​același timp. Pur și simplu trage străinilor și se colectează powerups. Dacă ați trage prea mult și arma se va supraîncălzi. Apăra iepurași de dvs. de extratereștri! Străinii vor să strice Paști și sunt uciderea tuturor iepurași albi. Ca membru al forței de apărare a iepuri, va trebui să ia animalele de la oraș la oraș pentru a oferi ouă de Paști. Călătorind într-un tren special de apărare iepurași de forță și străini au atacat tot timpul pentru a hrăni iepurii. Treaba ta este de a le proteja de extratereștri, fotografiere și colectarea armelor suplimentare care apar pe ecrane. Dacă ați trage prea, arma supraîncălzește și trebuie să aștepte. Punct și trage pentru a termina toate străinilor.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit De Protecţie de Raţă pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Animale numit De Protecţie de Raţă. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit De Protecţie de Raţă , şi este legată de Animale. Noul nostru joc De Protecţie de Raţă este unul dintre cele mai bune jocuri de Animale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit De Protecţie de Raţă, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

De Protecţie de Raţă
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de animale

Charlie de Raţă JUCA ►

Charlie de raţă

6
6 din 10 - 25354 voturi
Jucat
205241
ori

Instrucțiuni: Încercați să ajungă la sfârșitul fiecărui nivel, colectarea de monede și diamante. Trebuie să depășească toate obstacolele. Sari pe dușmani te omoare. Platforma de joc care dispune de un drăguț rață numit Charlie. Alearga si sari prin niveluri, apuca de arme și să încerce să supraviețuiască. Trebuie să te duci o pădure în care animalele trebuie să-și alun ...

Taur vs Vaca JUCA ►

Taur vs vaca

4
4 din 10 - 8396 voturi
Jucat
137494
ori

Animalul la alegere (de vacă sau de taur) concurează împotriva altor mânca pâine într-o competiţie. Ajutor dvs. concurent să câştige printr-un clic la fel de repede cum pe butonul din stânga mouse-ul ...

Mic Piranha JUCA ►

Mic piranha

6
6 din 10 - 8144 voturi
Jucat
81481
ori

Tu eşti o mică Piranha, dar nu pentru mult timp! Obiectivul dvs. este să înoate în jurul şi mânca cât mai multe de peşte mic posibil ca în cele din urmă să crească într-un imens Piranha. Aveţi grijă să nu fi fost prins de mai mare de peşte, deoarece acestea nu vor avea o problemă care mănâncă tine. Succes!