Jocuri Online

Pui de Lansare

Joc de animale

Pui de lansare

Pui de Lansare Evaluare: 5/10

Joc pui de lansare

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Ajutor de pui din întreaga fermă de lansare şi de aterizare-l în condiţii de siguranţă. Instrucţiuni: cu ajutorul mouse-ul, trageţi de pui pentru a mări puterea şi să-l lanseze. Există multe locuri pentru a terenului, unele dau puncte în timp ce altele sunt periculoase pentru el.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 36850 de ori online. Clasament 419 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 2148 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 36850 ori
Pui de Lansare

de pui, de lansare, terenuri, ferme,

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Pui de Lansare pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Animale numit Pui de Lansare. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Pui de Lansare , şi este legată de Animale. Noul nostru joc Pui de Lansare este unul dintre cele mai bune jocuri de Animale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Pui de Lansare, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Pui de Lansare
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de animale

Charlie de Raţă JUCA ►

Charlie de raţă

6
6 din 10 - 25342 voturi
Jucat
202277
ori

Instrucțiuni: Încercați să ajungă la sfârșitul fiecărui nivel, colectarea de monede și diamante. Trebuie să depășească toate obstacolele. Sari pe dușmani te omoare. Platforma de joc care dispune de un drăguț rață numit Charlie. Alearga si sari prin niveluri, apuca de arme și să încerce să supraviețuiască. Trebuie să te duci o pădure în care animalele trebuie să-și alun ...

Taur vs Vaca JUCA ►

Taur vs vaca

4
4 din 10 - 8390 voturi
Jucat
134755
ori

Animalul la alegere (de vacă sau de taur) concurează împotriva altor mânca pâine într-o competiţie. Ajutor dvs. concurent să câştige printr-un clic la fel de repede cum pe butonul din stânga mouse-ul ...

Mic Piranha JUCA ►

Mic piranha

6
6 din 10 - 8094 voturi
Jucat
78678
ori

Tu eşti o mică Piranha, dar nu pentru mult timp! Obiectivul dvs. este să înoate în jurul şi mânca cât mai multe de peşte mic posibil ca în cele din urmă să crească într-un imens Piranha. Aveţi grijă să nu fi fost prins de mai mare de peşte, deoarece acestea nu vor avea o problemă care mănâncă tine. Succes!