Jocuri Online

Puzzle de Doi Miei

Joc de animale

Puzzle de doi miei

Puzzle de Doi Miei Evaluare: 5/10

Joc puzzle de doi miei

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Bucuraţi-vă de a face acest puzzle de doi miei minunat într-un câmp irlandez. Pentru aceasta, faceţi clic şi glisaţi piese pentru a le potrivi, folosind mousuri.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 7602 de ori online. Clasament 2033 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 562 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 7602 ori
Puzzle de Doi Miei

puzzle de două animale într-un câmp irlandez, puzzle-ul de doi miei în Irlanda, puzzle-ul de două animale în domeniu,.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Puzzle de Doi Miei pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Animale numit Puzzle de Doi Miei. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Puzzle de Doi Miei , şi este legată de Animale. Noul nostru joc Puzzle de Doi Miei este unul dintre cele mai bune jocuri de Animale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Puzzle de Doi Miei, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Puzzle de Doi Miei
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de animale

Charlie de Raţă JUCA ►

Charlie de raţă

6
6 din 10 - 25342 voturi
Jucat
202297
ori

Instrucțiuni: Încercați să ajungă la sfârșitul fiecărui nivel, colectarea de monede și diamante. Trebuie să depășească toate obstacolele. Sari pe dușmani te omoare. Platforma de joc care dispune de un drăguț rață numit Charlie. Alearga si sari prin niveluri, apuca de arme și să încerce să supraviețuiască. Trebuie să te duci o pădure în care animalele trebuie să-și alun ...

Taur vs Vaca JUCA ►

Taur vs vaca

4
4 din 10 - 8390 voturi
Jucat
134779
ori

Animalul la alegere (de vacă sau de taur) concurează împotriva altor mânca pâine într-o competiţie. Ajutor dvs. concurent să câştige printr-un clic la fel de repede cum pe butonul din stânga mouse-ul ...

Mic Piranha JUCA ►

Mic piranha

6
6 din 10 - 8094 voturi
Jucat
78699
ori

Tu eşti o mică Piranha, dar nu pentru mult timp! Obiectivul dvs. este să înoate în jurul şi mânca cât mai multe de peşte mic posibil ca în cele din urmă să crească într-un imens Piranha. Aveţi grijă să nu fi fost prins de mai mare de peşte, deoarece acestea nu vor avea o problemă care mănâncă tine. Succes!