Jocuri Online

Sos Destul de Pisica

Joc de animale

Sos destul de pisica

Sos Destul de Pisica Evaluare: 5/10

Joc sos destul de pisica

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Tina au cumparat acest Kitty drăguţ ca un cadou de Ziua Recunostintei pentru sora ei mica, deoarece ea a dorit întotdeauna să aibă o pisicuţă de companie. Te rog, ajuta Tina Imbraca aceasta pisicuta frumoasa si se decoreaza această cutie de cadou înainte de ambalaj-l. Imaginaţi-vă o surpriză faptul că sora ei se vor primi, atunci când ea vede acest cadou. Pentru aceasta, faceţi clic în pictogramele care apar în partea de sus o cutie roz si alege tipul de piele, ornamente, tinuta si machiaj de pisică şi de model şi decorarea cutie ambalaj.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 13586 de ori online. Clasament 1312 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 898 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 13586 ori
Sos Destul de Pisica

animale de companie, animale mamifere, de mulţumire cadouri,

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Sos Destul de Pisica pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Animale numit Sos Destul de Pisica. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Sos Destul de Pisica , şi este legată de Animale. Noul nostru joc Sos Destul de Pisica este unul dintre cele mai bune jocuri de Animale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Sos Destul de Pisica, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Sos Destul de Pisica
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de animale

Charlie de Raţă JUCA ►

Charlie de raţă

6
6 din 10 - 25354 voturi
Jucat
205241
ori

Instrucțiuni: Încercați să ajungă la sfârșitul fiecărui nivel, colectarea de monede și diamante. Trebuie să depășească toate obstacolele. Sari pe dușmani te omoare. Platforma de joc care dispune de un drăguț rață numit Charlie. Alearga si sari prin niveluri, apuca de arme și să încerce să supraviețuiască. Trebuie să te duci o pădure în care animalele trebuie să-și alun ...

Taur vs Vaca JUCA ►

Taur vs vaca

4
4 din 10 - 8396 voturi
Jucat
137494
ori

Animalul la alegere (de vacă sau de taur) concurează împotriva altor mânca pâine într-o competiţie. Ajutor dvs. concurent să câştige printr-un clic la fel de repede cum pe butonul din stânga mouse-ul ...

Mic Piranha JUCA ►

Mic piranha

6
6 din 10 - 8144 voturi
Jucat
81481
ori

Tu eşti o mică Piranha, dar nu pentru mult timp! Obiectivul dvs. este să înoate în jurul şi mânca cât mai multe de peşte mic posibil ca în cele din urmă să crească într-un imens Piranha. Aveţi grijă să nu fi fost prins de mai mare de peşte, deoarece acestea nu vor avea o problemă care mănâncă tine. Succes!