Jocuri Online

Invazie de păianjeni

Joc de animale

Invazie de păianjeni

Invazie de păianjeni Evaluare: 5/10

Joc invazie de păianjeni

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Să încerce să supraviețuiască atacului de păianjeni! Ești alimentele fata de masa, când mii de păianjeni te invadeze. Trebuie să-și apere teritoriul. Trage de păianjeni să-i omoare pe toți. Scopul este de a termina toate aceste animale și de a supraviețui. Cu punctele de mouse-ul de păianjen și faceți clic pentru a trage. Aveți de a controla gloanțele, nu se poate trage fără sens. Tinteste si trage apoi făcând clic pe butonul din dreapta al mouse-ului. Ucide toate aceste animale oribile.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 37652 de ori online. Clasament 477 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 3016 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 37652 ori
Invazie de păianjeni

Ai de a supraviețui atacului de mii de arahnide. Invada birou pentru alimente dumneavoastră. Ai pentru a trage arma multe fotografii pentru a termina cu ei. Tinteste cu mouse-ul, are în centrul atenției în direcția în care atacul vine. O puncte direct la fiecare animal înainte de a apăsa. Nu-l lăsa să ajungă la tine, deține poziția dumneavoastră și previne invazia ajunge la tine. Scopul este de a supraviețui invazia și obține nici unul dintre animale vin la tine. Practica Scopul tau cu fiecare lovitura. Nu pierdeți muniție, pentru că puteți ajunge dacă nu ești atent.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Invazie de păianjeni pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Animale numit Invazie de păianjeni. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Invazie de păianjeni , şi este legată de Animale. Noul nostru joc Invazie de păianjeni este unul dintre cele mai bune jocuri de Animale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Invazie de păianjeni, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Invazie de păianjeni
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de animale

Charlie de Raţă JUCA ►

Charlie de raţă

6
6 din 10 - 25354 voturi
Jucat
205241
ori

Instrucțiuni: Încercați să ajungă la sfârșitul fiecărui nivel, colectarea de monede și diamante. Trebuie să depășească toate obstacolele. Sari pe dușmani te omoare. Platforma de joc care dispune de un drăguț rață numit Charlie. Alearga si sari prin niveluri, apuca de arme și să încerce să supraviețuiască. Trebuie să te duci o pădure în care animalele trebuie să-și alun ...

Taur vs Vaca JUCA ►

Taur vs vaca

4
4 din 10 - 8396 voturi
Jucat
137494
ori

Animalul la alegere (de vacă sau de taur) concurează împotriva altor mânca pâine într-o competiţie. Ajutor dvs. concurent să câştige printr-un clic la fel de repede cum pe butonul din stânga mouse-ul ...

Mic Piranha JUCA ►

Mic piranha

6
6 din 10 - 8144 voturi
Jucat
81481
ori

Tu eşti o mică Piranha, dar nu pentru mult timp! Obiectivul dvs. este să înoate în jurul şi mânca cât mai multe de peşte mic posibil ca în cele din urmă să crească într-un imens Piranha. Aveţi grijă să nu fi fost prins de mai mare de peşte, deoarece acestea nu vor avea o problemă care mănâncă tine. Succes!