Jocuri Online

Bile de păr

Joc de animale

Bile de păr

Bile de păr Evaluare: 10/10

Joc bile de păr

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Unele animale în formă de mingi de par de culori ocupa teritoriul dumneavoastră, va trebui să le rostogolească pentru a le obține de pe gazon. Face rulment minge de păr într-o direcție și a lovit celălalt să plece doar unul. Bilele se rotesc într-o direcție și va trebui să obțineți, astfel încât doar unul. Acesta este un joc ușor de indemanare că toți copiii se pot juca. Este ușor și distractiv. Bile de par amuzante culori sunt pentru terenul și trebuie să le arunce afară. Vă că veți obține și petrece un timp bun cu ea.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 7081 de ori online. Clasament 3523 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 10.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
10

Evaluare bazat pe 8 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 7081 ori
Bile de păr

Muta bile de culori de păr pentru câmpul să dispară. Va trebui să bată un altul să se rostogolească și în afara ecranului. Terenul este o tablă de șah cu pătrate și pentru a muta doar într-o singură direcție. Lovește o bilă colorată a transforma și părăsească terenul. Fiecare este o culoare diferită, cum ar fi rosu, albastru, violet sau verde. Atunci când există o lovitură, ocupă un loc lângă altul și altul. Un joc de indemanare, distracție și de divertisment pentru a avea un moment bun. Un pic de provocare intelectuală să urmeze direcția fiecărei mici animale cu blană.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Bile de păr pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Animale numit Bile de păr. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Bile de păr , şi este legată de Animale. Noul nostru joc Bile de păr este unul dintre cele mai bune jocuri de Animale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Bile de păr, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Bile de păr
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de animale

Charlie de Raţă JUCA ►

Charlie de raţă

6
6 din 10 - 25356 voturi
Jucat
205270
ori

Instrucțiuni: Încercați să ajungă la sfârșitul fiecărui nivel, colectarea de monede și diamante. Trebuie să depășească toate obstacolele. Sari pe dușmani te omoare. Platforma de joc care dispune de un drăguț rață numit Charlie. Alearga si sari prin niveluri, apuca de arme și să încerce să supraviețuiască. Trebuie să te duci o pădure în care animalele trebuie să-și alun ...

Taur vs Vaca JUCA ►

Taur vs vaca

4
4 din 10 - 8396 voturi
Jucat
137508
ori

Animalul la alegere (de vacă sau de taur) concurează împotriva altor mânca pâine într-o competiţie. Ajutor dvs. concurent să câştige printr-un clic la fel de repede cum pe butonul din stânga mouse-ul ...

Mic Piranha JUCA ►

Mic piranha

6
6 din 10 - 8144 voturi
Jucat
81493
ori

Tu eşti o mică Piranha, dar nu pentru mult timp! Obiectivul dvs. este să înoate în jurul şi mânca cât mai multe de peşte mic posibil ca în cele din urmă să crească într-un imens Piranha. Aveţi grijă să nu fi fost prins de mai mare de peşte, deoarece acestea nu vor avea o problemă care mănâncă tine. Succes!