Jocuri Online

Broasca Zburatoare Mâncător

Joc de animale

Broasca zburatoare mâncător

Broasca Zburatoare Mâncător Evaluare: 7/10

Joc broasca zburatoare mâncător

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Ajutor de broasca in acest joc pe linie, care va mânca toate muștele în fiecare nivel. Pentru a face acest lucru, puteți lansa limba dvs. pentru a le prinde sau rămânem la lucruri, iar tu de asemenea, poate sari pentru a vă deplasa în jurul valorii de etapa. Când te-ai prins toate muștele te duci la nivelul următor. Veți avea să se gândească un pic mai mult la fiecare nivel, dar dacă aveți probleme apăsați?.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 18068 de ori online. Clasament 1204 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 7.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Evaluare bazat pe 1032 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 18068 ori
Broasca Zburatoare Mâncător

Joc gratuit on-line despre o broasca de capturare zboara cu limba lui. În sălbăticie, broaștele și broaștele râioase sunt hrănite cu limba sa, care este acoperit cu o substanta lipicioasa folosit pentru a prinde insectele se hrănesc pe.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Broasca Zburatoare Mâncător pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Animale numit Broasca Zburatoare Mâncător. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Broasca Zburatoare Mâncător , şi este legată de Animale. Noul nostru joc Broasca Zburatoare Mâncător este unul dintre cele mai bune jocuri de Animale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Broasca Zburatoare Mâncător, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Broasca Zburatoare Mâncător
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de animale

Charlie de Raţă JUCA ►

Charlie de raţă

6
6 din 10 - 25350 voturi
Jucat
205022
ori

Instrucțiuni: Încercați să ajungă la sfârșitul fiecărui nivel, colectarea de monede și diamante. Trebuie să depășească toate obstacolele. Sari pe dușmani te omoare. Platforma de joc care dispune de un drăguț rață numit Charlie. Alearga si sari prin niveluri, apuca de arme și să încerce să supraviețuiască. Trebuie să te duci o pădure în care animalele trebuie să-și alun ...

Taur vs Vaca JUCA ►

Taur vs vaca

4
4 din 10 - 8394 voturi
Jucat
137311
ori

Animalul la alegere (de vacă sau de taur) concurează împotriva altor mânca pâine într-o competiţie. Ajutor dvs. concurent să câştige printr-un clic la fel de repede cum pe butonul din stânga mouse-ul ...

Mic Piranha JUCA ►

Mic piranha

6
6 din 10 - 8138 voturi
Jucat
81292
ori

Tu eşti o mică Piranha, dar nu pentru mult timp! Obiectivul dvs. este să înoate în jurul şi mânca cât mai multe de peşte mic posibil ca în cele din urmă să crească într-un imens Piranha. Aveţi grijă să nu fi fost prins de mai mare de peşte, deoarece acestea nu vor avea o problemă care mănâncă tine. Succes!