Jocuri Online

Colecteaza Morcovi

Joc de animale

Colecteaza morcovi

Colecteaza Morcovi Evaluare: 6/10

Joc colecteaza morcovi

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Acest joc on-line gratuit este vorba despre un iepure foarte sensibil, care are pentru a obţine toate morcovi din teren minat. Abilitatile sale speciale sunt pentru a detecta minele de radar cu ei. Folosiţi acest pentru a evita mine si dusmani. Fii rapid, inteligent si norocos pentru a obţine toate medaliile de aur disponibil. WASD sau sageti sau şoarece se va muta iepuras. Stai Spatiu pentru a urmări, eliberaţi Spatiu pentru a arunca morcovi. Ţineţi Crtl de a urmări, eliberaţi tasta Ctrl pentru a trage (ai nevoie de ochelari speciali pentru a-l).

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 7787 de ori online. Clasament 3002 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 6.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Evaluare bazat pe 22 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 7787 ori
Colecteaza Morcovi

Iepurii sunt mamifere mici, găsite în multe părţi ale lumii. Iepurii trăiesc în grupuri, şi a habitatelor lor includ pajişti, păduri, păşuni, păduri, zone umede şi deserturi. Urechile de iepure de lungi (care pot fi mai mult de 10 cm) sunt, probabil, pentru detectarea prădători.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Colecteaza Morcovi pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Animale numit Colecteaza Morcovi. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Colecteaza Morcovi , şi este legată de Animale. Noul nostru joc Colecteaza Morcovi este unul dintre cele mai bune jocuri de Animale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Colecteaza Morcovi, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Colecteaza Morcovi
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de animale

Charlie de Raţă JUCA ►

Charlie de raţă

6
6 din 10 - 25354 voturi
Jucat
205241
ori

Instrucțiuni: Încercați să ajungă la sfârșitul fiecărui nivel, colectarea de monede și diamante. Trebuie să depășească toate obstacolele. Sari pe dușmani te omoare. Platforma de joc care dispune de un drăguț rață numit Charlie. Alearga si sari prin niveluri, apuca de arme și să încerce să supraviețuiască. Trebuie să te duci o pădure în care animalele trebuie să-și alun ...

Taur vs Vaca JUCA ►

Taur vs vaca

4
4 din 10 - 8396 voturi
Jucat
137494
ori

Animalul la alegere (de vacă sau de taur) concurează împotriva altor mânca pâine într-o competiţie. Ajutor dvs. concurent să câştige printr-un clic la fel de repede cum pe butonul din stânga mouse-ul ...

Mic Piranha JUCA ►

Mic piranha

6
6 din 10 - 8144 voturi
Jucat
81481
ori

Tu eşti o mică Piranha, dar nu pentru mult timp! Obiectivul dvs. este să înoate în jurul şi mânca cât mai multe de peşte mic posibil ca în cele din urmă să crească într-un imens Piranha. Aveţi grijă să nu fi fost prins de mai mare de peşte, deoarece acestea nu vor avea o problemă care mănâncă tine. Succes!