Jocuri Online

Consumul de Portocale, Lapte şi Nucă de Cocos

Joc de animale

Consumul de portocale, lapte şi nucă de cocos

Consumul de Portocale, Lapte şi Nucă de Cocos Evaluare: 5/10

Joc consumul de portocale, lapte şi nucă de cocos

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

In acest joc va trebui să mănânci portocale, nuci de cocos şi pahare de lapte pentru a câştiga puncte timp de 2 minute şi evitarea duşmani. Utilizaţi tastele săgeată.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 15191 de ori online. Clasament 1135 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 670 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 15191 ori
Consumul de Portocale, Lapte şi Nucă de Cocos

fructe tropicale, fructe mediteraneene, animale de mamifere,

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Consumul de Portocale, Lapte şi Nucă de Cocos pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Animale numit Consumul de Portocale, Lapte şi Nucă de Cocos. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Consumul de Portocale, Lapte şi Nucă de Cocos , şi este legată de Animale. Noul nostru joc Consumul de Portocale, Lapte şi Nucă de Cocos este unul dintre cele mai bune jocuri de Animale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Consumul de Portocale, Lapte şi Nucă de Cocos, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Consumul de Portocale, Lapte şi Nucă de Cocos
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de animale

Charlie de Raţă JUCA ►

Charlie de raţă

6
6 din 10 - 25350 voturi
Jucat
203927
ori

Instrucțiuni: Încercați să ajungă la sfârșitul fiecărui nivel, colectarea de monede și diamante. Trebuie să depășească toate obstacolele. Sari pe dușmani te omoare. Platforma de joc care dispune de un drăguț rață numit Charlie. Alearga si sari prin niveluri, apuca de arme și să încerce să supraviețuiască. Trebuie să te duci o pădure în care animalele trebuie să-și alun ...

Taur vs Vaca JUCA ►

Taur vs vaca

4
4 din 10 - 8394 voturi
Jucat
136272
ori

Animalul la alegere (de vacă sau de taur) concurează împotriva altor mânca pâine într-o competiţie. Ajutor dvs. concurent să câştige printr-un clic la fel de repede cum pe butonul din stânga mouse-ul ...

Mic Piranha JUCA ►

Mic piranha

6
6 din 10 - 8138 voturi
Jucat
80203
ori

Tu eşti o mică Piranha, dar nu pentru mult timp! Obiectivul dvs. este să înoate în jurul şi mânca cât mai multe de peşte mic posibil ca în cele din urmă să crească într-un imens Piranha. Aveţi grijă să nu fi fost prins de mai mare de peşte, deoarece acestea nu vor avea o problemă care mănâncă tine. Succes!