Jocuri Online

Gândac Război

Joc de animale

Gândac război

Gândac Război Evaluare: 5/10

Joc gândac război

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Un joc gratuit pe linie în care trebuie să lupte împotriva unui alt colonie de gândac, pentru controlul de cuiburi disponibile. Trimite larve la cuiburi goale, și răspândirea unitățile dvs., și apoi să ia pe un cuib ocupat de un inamic să preia controlul asupra tuturor cuiburi. Trebuie să te duci în mișcare larve dvs. au cuiburi mai acei care au nevoie de mai multe unități, în special în cuiburile noi capturi. Un razboi de gândac se așteaptă în acest joc bliț.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 9206 de ori online. Clasament 2390 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 120 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 9206 ori
Gândac Război

Acest joc se amestecă de gândac cu jocuri de cucerire și de strategie, cu un joc foarte simplu, dar destul de distractiv. Furnici, gandaci rapide puternice, toate luptă în acest război cu gândac.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Gândac Război pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Animale numit Gândac Război. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Gândac Război , şi este legată de Animale. Noul nostru joc Gândac Război este unul dintre cele mai bune jocuri de Animale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Gândac Război, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Gândac Război
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de animale

Charlie de Raţă JUCA ►

Charlie de raţă

6
6 din 10 - 25356 voturi
Jucat
205270
ori

Instrucțiuni: Încercați să ajungă la sfârșitul fiecărui nivel, colectarea de monede și diamante. Trebuie să depășească toate obstacolele. Sari pe dușmani te omoare. Platforma de joc care dispune de un drăguț rață numit Charlie. Alearga si sari prin niveluri, apuca de arme și să încerce să supraviețuiască. Trebuie să te duci o pădure în care animalele trebuie să-și alun ...

Taur vs Vaca JUCA ►

Taur vs vaca

4
4 din 10 - 8396 voturi
Jucat
137508
ori

Animalul la alegere (de vacă sau de taur) concurează împotriva altor mânca pâine într-o competiţie. Ajutor dvs. concurent să câştige printr-un clic la fel de repede cum pe butonul din stânga mouse-ul ...

Mic Piranha JUCA ►

Mic piranha

6
6 din 10 - 8144 voturi
Jucat
81493
ori

Tu eşti o mică Piranha, dar nu pentru mult timp! Obiectivul dvs. este să înoate în jurul şi mânca cât mai multe de peşte mic posibil ca în cele din urmă să crească într-un imens Piranha. Aveţi grijă să nu fi fost prins de mai mare de peşte, deoarece acestea nu vor avea o problemă care mănâncă tine. Succes!