Jocuri Online

Grija Pentru un Focile

Joc de animale

Grija pentru un focile

Grija Pentru un Focile Evaluare: 8/10

Joc grija pentru un focile

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În acest joc gratuit pe linie trebuie să ai grijă de un focile adorabil. Este rar să aibă un focile ca un animal de companie, în acest joc bliț puteți experimenta. Controlul șoarece de calculator, trebuie să-l curățați folosind pensula, un furtun și un prosop, de asemenea, hrăni și rochia ei în sus. Urmați instrucțiunile de pe maternal pentru ceea ce face în orice moment și aveți o focile curat și fericit. Când ați terminat, veți vedea aspectul de focile dumneavoastră, și a vedea scorul că dă-i însoțitorului.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 9682 de ori online. Clasament 2140 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 8.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Evaluare bazat pe 92 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 9682 ori
Grija Pentru un Focile

Focile au nevoie de o multime de îngrijire, și sunt foarte delicate, astfel încât cel mai bun loc se poate trăi în libertate, sau în grădini zoologice, pentru că în ele se asigura caracteristicile de habitate că focile au nevoie. În plus, există multe trucuri de învățare distractiv și joc cu antrenorii lor.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Grija Pentru un Focile pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Animale numit Grija Pentru un Focile. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Grija Pentru un Focile , şi este legată de Animale. Noul nostru joc Grija Pentru un Focile este unul dintre cele mai bune jocuri de Animale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Grija Pentru un Focile, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Grija Pentru un Focile
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de animale

Charlie de Raţă JUCA ►

Charlie de raţă

6
6 din 10 - 25350 voturi
Jucat
205021
ori

Instrucțiuni: Încercați să ajungă la sfârșitul fiecărui nivel, colectarea de monede și diamante. Trebuie să depășească toate obstacolele. Sari pe dușmani te omoare. Platforma de joc care dispune de un drăguț rață numit Charlie. Alearga si sari prin niveluri, apuca de arme și să încerce să supraviețuiască. Trebuie să te duci o pădure în care animalele trebuie să-și alun ...

Taur vs Vaca JUCA ►

Taur vs vaca

4
4 din 10 - 8394 voturi
Jucat
137309
ori

Animalul la alegere (de vacă sau de taur) concurează împotriva altor mânca pâine într-o competiţie. Ajutor dvs. concurent să câştige printr-un clic la fel de repede cum pe butonul din stânga mouse-ul ...

Mic Piranha JUCA ►

Mic piranha

6
6 din 10 - 8138 voturi
Jucat
81291
ori

Tu eşti o mică Piranha, dar nu pentru mult timp! Obiectivul dvs. este să înoate în jurul şi mânca cât mai multe de peşte mic posibil ca în cele din urmă să crească într-un imens Piranha. Aveţi grijă să nu fi fost prins de mai mare de peşte, deoarece acestea nu vor avea o problemă care mănâncă tine. Succes!