Jocuri Online

Hamster Mingea

Joc de animale

Hamster mingea

Hamster Mingea Evaluare: 6/10

Joc hamster mingea

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Harry se bucura de o plimbare în jurul valorii de grădină, în mingea lui de hamster, dar acum pisica răul a prins el și devine din ce în slujitorii lui urât pentru a ataca! Puteți obține Harry condiții de siguranță prin sfârșit? Sari de pe partea de sus a inamicilor pentru a le suc ​​de fructe, și fă-o în toate dintre ele pentru a obține codul de blocare pentru a deschide și a ajunge la nivelul următor. În cazul în care Harry se execută din energie, este de peste joc, asa ca uite-te de alimente să-l înlocuiască. Folosiți harta pentru a găsi baietii rai si produse alimentare. Ai scorul de puncte pentru uciderea baietii rai, cade pe partea de sus de scaune broasca si distruge caca. Pierzi puncte pentru concasoare și utilizarea produselor alimentare.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 7148 de ori online. Clasament 3279 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 6.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Evaluare bazat pe 24 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 7148 ori
Hamster Mingea

Hamsteri sunt rozătoare foarte adorabil pe care toată lumea crede că sunt amuzante. Un joc de hamster cu care va avea o mulțime de distracție, nu numai cu joc, dar cu hamsteri adorabil, de asemenea,.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Hamster Mingea pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Animale numit Hamster Mingea. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Hamster Mingea , şi este legată de Animale. Noul nostru joc Hamster Mingea este unul dintre cele mai bune jocuri de Animale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Hamster Mingea, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Hamster Mingea
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de animale

Charlie de Raţă JUCA ►

Charlie de raţă

6
6 din 10 - 25356 voturi
Jucat
205270
ori

Instrucțiuni: Încercați să ajungă la sfârșitul fiecărui nivel, colectarea de monede și diamante. Trebuie să depășească toate obstacolele. Sari pe dușmani te omoare. Platforma de joc care dispune de un drăguț rață numit Charlie. Alearga si sari prin niveluri, apuca de arme și să încerce să supraviețuiască. Trebuie să te duci o pădure în care animalele trebuie să-și alun ...

Taur vs Vaca JUCA ►

Taur vs vaca

4
4 din 10 - 8396 voturi
Jucat
137508
ori

Animalul la alegere (de vacă sau de taur) concurează împotriva altor mânca pâine într-o competiţie. Ajutor dvs. concurent să câştige printr-un clic la fel de repede cum pe butonul din stânga mouse-ul ...

Mic Piranha JUCA ►

Mic piranha

6
6 din 10 - 8144 voturi
Jucat
81493
ori

Tu eşti o mică Piranha, dar nu pentru mult timp! Obiectivul dvs. este să înoate în jurul şi mânca cât mai multe de peşte mic posibil ca în cele din urmă să crească într-un imens Piranha. Aveţi grijă să nu fi fost prins de mai mare de peşte, deoarece acestea nu vor avea o problemă care mănâncă tine. Succes!