Jocuri Online

Hraneste Maimuta

Joc de animale

Hraneste maimuta

Hraneste Maimuta Evaluare: 6/10

Joc hraneste maimuta

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

O distracție și gratuit joc amical pe linia în care aveți pentru a hrăni o maimuță foame aruncarea produselor alimentare dintr-un tun. Mai întâi trebuie să selectați produsele alimentare pe care urmează să arunce, apoi indicați, țineți apăsat butonul șoarece din stânga, în funcție de puterea pe care doriți, și eliberați pentru a arunca mâncare. Când ajunge la alimente maimuta va trece la nivelul următor.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 8374 de ori online. Clasament 2676 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 6.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Evaluare bazat pe 108 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 8374 ori
Hraneste Maimuta

Se joacă cu privire la masa de impuscaturi cu un tun pentru o maimuță furaje foame. Se joacă de hrănirea animalelor cu un tun.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Hraneste Maimuta pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Animale numit Hraneste Maimuta. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Hraneste Maimuta , şi este legată de Animale. Noul nostru joc Hraneste Maimuta este unul dintre cele mai bune jocuri de Animale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Hraneste Maimuta, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Hraneste Maimuta
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de animale

Charlie de Raţă JUCA ►

Charlie de raţă

6
6 din 10 - 25356 voturi
Jucat
205270
ori

Instrucțiuni: Încercați să ajungă la sfârșitul fiecărui nivel, colectarea de monede și diamante. Trebuie să depășească toate obstacolele. Sari pe dușmani te omoare. Platforma de joc care dispune de un drăguț rață numit Charlie. Alearga si sari prin niveluri, apuca de arme și să încerce să supraviețuiască. Trebuie să te duci o pădure în care animalele trebuie să-și alun ...

Taur vs Vaca JUCA ►

Taur vs vaca

4
4 din 10 - 8396 voturi
Jucat
137508
ori

Animalul la alegere (de vacă sau de taur) concurează împotriva altor mânca pâine într-o competiţie. Ajutor dvs. concurent să câştige printr-un clic la fel de repede cum pe butonul din stânga mouse-ul ...

Mic Piranha JUCA ►

Mic piranha

6
6 din 10 - 8144 voturi
Jucat
81493
ori

Tu eşti o mică Piranha, dar nu pentru mult timp! Obiectivul dvs. este să înoate în jurul şi mânca cât mai multe de peşte mic posibil ca în cele din urmă să crească într-un imens Piranha. Aveţi grijă să nu fi fost prins de mai mare de peşte, deoarece acestea nu vor avea o problemă care mănâncă tine. Succes!