Jocuri Online

Iepure Împotriva Legume Mutant

Joc de animale

Iepure Împotriva legume mutant

Iepure Împotriva Legume Mutant Evaluare: 7/10

Joc iepure Împotriva legume mutant

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În acest joc gratuit pe linia de un iepure curajos trebuie să recunoaștem singur împotriva unei armate de mare de legume mutante, care va încerca să-l omoare. Dar pentru că alte animale sunt de partea lor, iar pasarile vor scădea arme pe care le va confrunta mai ușor la legume. Mutați iepure cu tastele săgeată și să atace și trage cu bara de spațiu, în acest joc distractiv bliț gratuit.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 15839 de ori online. Clasament 1416 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 7.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Evaluare bazat pe 1262 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 15839 ori
Iepure Împotriva Legume Mutant

Iepure joc de lupta asasinați legume, fructe și legume mutanți ataca un iepure, care este apărat cu o placa de lemn și arme care aduc ciorile.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Iepure Împotriva Legume Mutant pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Animale numit Iepure Împotriva Legume Mutant. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Iepure Împotriva Legume Mutant , şi este legată de Animale. Noul nostru joc Iepure Împotriva Legume Mutant este unul dintre cele mai bune jocuri de Animale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Iepure Împotriva Legume Mutant, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Iepure Împotriva Legume Mutant
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de animale

Charlie de Raţă JUCA ►

Charlie de raţă

6
6 din 10 - 25354 voturi
Jucat
205241
ori

Instrucțiuni: Încercați să ajungă la sfârșitul fiecărui nivel, colectarea de monede și diamante. Trebuie să depășească toate obstacolele. Sari pe dușmani te omoare. Platforma de joc care dispune de un drăguț rață numit Charlie. Alearga si sari prin niveluri, apuca de arme și să încerce să supraviețuiască. Trebuie să te duci o pădure în care animalele trebuie să-și alun ...

Taur vs Vaca JUCA ►

Taur vs vaca

4
4 din 10 - 8396 voturi
Jucat
137494
ori

Animalul la alegere (de vacă sau de taur) concurează împotriva altor mânca pâine într-o competiţie. Ajutor dvs. concurent să câştige printr-un clic la fel de repede cum pe butonul din stânga mouse-ul ...

Mic Piranha JUCA ►

Mic piranha

6
6 din 10 - 8144 voturi
Jucat
81481
ori

Tu eşti o mică Piranha, dar nu pentru mult timp! Obiectivul dvs. este să înoate în jurul şi mânca cât mai multe de peşte mic posibil ca în cele din urmă să crească într-un imens Piranha. Aveţi grijă să nu fi fost prins de mai mare de peşte, deoarece acestea nu vor avea o problemă care mănâncă tine. Succes!