Jocuri Online

Lansarea Pinguini

Joc de animale

Lansarea pinguini

Lansarea Pinguini Evaluare: 6/10

Joc lansarea pinguini

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Aceste pinguini sunt nebuni! Ei au capacitatea de a se propulsa la o înălțime foarte inalt, la fel ca și în cazul în care acestea au fost rachete! Obiectivul jocului este de a le face meargă la fel de mare, deoarece acestea pot, asa ca prima, va trebui să le lanseze, făcând clic pe ele. Odata ce acestea sunt în aer, trebuie să fii atent să nu le scadă, și să păstreze făcând clic pe ele pentru a putea ține câștigă înălțime. În momentul în care ți-e dor un clic, jocul este de peste!

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 7614 de ori online. Clasament 3189 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 6.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Evaluare bazat pe 40 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 7614 ori
Lansarea Pinguini

Pinguinii sunt o specie de păsări marine zbura, care sunt distribuite doar în emisfera sudică, în special în latitudini mari, cum ar fi Polul Sud.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Lansarea Pinguini pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Animale numit Lansarea Pinguini. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Lansarea Pinguini , şi este legată de Animale. Noul nostru joc Lansarea Pinguini este unul dintre cele mai bune jocuri de Animale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Lansarea Pinguini, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Lansarea Pinguini
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de animale

Charlie de Raţă JUCA ►

Charlie de raţă

6
6 din 10 - 25354 voturi
Jucat
205241
ori

Instrucțiuni: Încercați să ajungă la sfârșitul fiecărui nivel, colectarea de monede și diamante. Trebuie să depășească toate obstacolele. Sari pe dușmani te omoare. Platforma de joc care dispune de un drăguț rață numit Charlie. Alearga si sari prin niveluri, apuca de arme și să încerce să supraviețuiască. Trebuie să te duci o pădure în care animalele trebuie să-și alun ...

Taur vs Vaca JUCA ►

Taur vs vaca

4
4 din 10 - 8396 voturi
Jucat
137494
ori

Animalul la alegere (de vacă sau de taur) concurează împotriva altor mânca pâine într-o competiţie. Ajutor dvs. concurent să câştige printr-un clic la fel de repede cum pe butonul din stânga mouse-ul ...

Mic Piranha JUCA ►

Mic piranha

6
6 din 10 - 8144 voturi
Jucat
81481
ori

Tu eşti o mică Piranha, dar nu pentru mult timp! Obiectivul dvs. este să înoate în jurul şi mânca cât mai multe de peşte mic posibil ca în cele din urmă să crească într-un imens Piranha. Aveţi grijă să nu fi fost prins de mai mare de peşte, deoarece acestea nu vor avea o problemă care mănâncă tine. Succes!