Jocuri Online

Nevastuici cu Rachete

Joc de animale

Nevastuici cu rachete

Nevastuici cu Rachete Evaluare: 2/10

Joc nevastuici cu rachete

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În acest joc online gratuit, obiectivul este de a lansa nevăstuici în obiectivele din fiecare nivel. Faceți clic și țineți mouse-ul pentru a ajusta unghiul și forța pentru a lansa nevastuica cu o rachetă. Arunca-l de pereți, tavan sau podea pentru a ajunge la zonele dificile. Încercați să rămânem nevastuica cât mai aproape de centrul țintă în care este posibil. Îndeplinesc sau depășesc echivalentul nivel pentru a trece la nivelul următor. Pentru a obține puterea de foc maxim, trebuie să-l timp, astfel încât să lansa nevastuica când săgeata este la fel de mare ca posibil. Experimenta cu diferite unghiuri pentru a lovi ținte dificile. Du-te la ecranul nivel selectați între nivelurile de a vedea o harta de nivelul următor.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 6154 de ori online. Clasament 3599 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 2.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Evaluare bazat pe 2 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 6154 ori
Nevastuici cu Rachete

Pur și simplu arunca nevastuici la obiectivele din fiecare nivel. Țineți apăsat butonul mouse-ului pentru a regla unghiul în care vă va arunca nevăstuica, și pentru a regla puterea în care racheta va fi aruncat. Racheta va sări de pe pereți, sol, tavan, și totul, astfel încât să ia profite de acest lucru pentru a ajunge la obiectivul dvs. Scorul obiectiv va fi afișat în colțul din dreapta sus al ecranului. Va trebui să înscrie cel puțin că, pentru a trece la nivelul următor. Dacă găsiți un obiectiv mic, încercați să-l ajungă, pentru că recompensa scorul este nebun.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Nevastuici cu Rachete pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Animale numit Nevastuici cu Rachete. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Nevastuici cu Rachete , şi este legată de Animale. Noul nostru joc Nevastuici cu Rachete este unul dintre cele mai bune jocuri de Animale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Nevastuici cu Rachete, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Nevastuici cu Rachete
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de animale

Charlie de Raţă JUCA ►

Charlie de raţă

6
6 din 10 - 25356 voturi
Jucat
205270
ori

Instrucțiuni: Încercați să ajungă la sfârșitul fiecărui nivel, colectarea de monede și diamante. Trebuie să depășească toate obstacolele. Sari pe dușmani te omoare. Platforma de joc care dispune de un drăguț rață numit Charlie. Alearga si sari prin niveluri, apuca de arme și să încerce să supraviețuiască. Trebuie să te duci o pădure în care animalele trebuie să-și alun ...

Taur vs Vaca JUCA ►

Taur vs vaca

4
4 din 10 - 8396 voturi
Jucat
137508
ori

Animalul la alegere (de vacă sau de taur) concurează împotriva altor mânca pâine într-o competiţie. Ajutor dvs. concurent să câştige printr-un clic la fel de repede cum pe butonul din stânga mouse-ul ...

Mic Piranha JUCA ►

Mic piranha

6
6 din 10 - 8144 voturi
Jucat
81493
ori

Tu eşti o mică Piranha, dar nu pentru mult timp! Obiectivul dvs. este să înoate în jurul şi mânca cât mai multe de peşte mic posibil ca în cele din urmă să crească într-un imens Piranha. Aveţi grijă să nu fi fost prins de mai mare de peşte, deoarece acestea nu vor avea o problemă care mănâncă tine. Succes!