Jocuri Online

Omoara Melci

Joc de animale

Omoara melci

Omoara Melci Evaluare: 8/10

Joc omoara melci

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Melcii vor să mănânce fructe dumneavoastră! Zeci de melci invada domeniul plantelor pomicole să mănânce fructe cele mai bune, trebuie să te aperi. Utilizați arme la dispoziția dumneavoastră mănuși de box și coridoarele pentru a lovi melci și să nu permită să se miște până în produsele alimentare. Plante de plantare că melcii atac. Jocul este jucat cu șoarece lovind cu arme la dispoziția dumneavoastră. Încercați să nu ajunge la fructe dumneavoastră.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 9677 de ori online. Clasament 2273 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 8.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Evaluare bazat pe 80 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 9677 ori
Omoara Melci

De combatere a dăunătorilor joc, au o livada de fructe trebuie să protejeze melci care încearcă să mănânce plantele si fructe. Trebuie să împiedice animalele să ajungă la mancare lovindu-le cu arme la dispoziția dumneavoastră, nu pentru a ajunge la scopul lor.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Omoara Melci pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Animale numit Omoara Melci. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Omoara Melci , şi este legată de Animale. Noul nostru joc Omoara Melci este unul dintre cele mai bune jocuri de Animale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Omoara Melci, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Omoara Melci
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de animale

Charlie de Raţă JUCA ►

Charlie de raţă

6
6 din 10 - 25356 voturi
Jucat
205270
ori

Instrucțiuni: Încercați să ajungă la sfârșitul fiecărui nivel, colectarea de monede și diamante. Trebuie să depășească toate obstacolele. Sari pe dușmani te omoare. Platforma de joc care dispune de un drăguț rață numit Charlie. Alearga si sari prin niveluri, apuca de arme și să încerce să supraviețuiască. Trebuie să te duci o pădure în care animalele trebuie să-și alun ...

Taur vs Vaca JUCA ►

Taur vs vaca

4
4 din 10 - 8396 voturi
Jucat
137508
ori

Animalul la alegere (de vacă sau de taur) concurează împotriva altor mânca pâine într-o competiţie. Ajutor dvs. concurent să câştige printr-un clic la fel de repede cum pe butonul din stânga mouse-ul ...

Mic Piranha JUCA ►

Mic piranha

6
6 din 10 - 8144 voturi
Jucat
81493
ori

Tu eşti o mică Piranha, dar nu pentru mult timp! Obiectivul dvs. este să înoate în jurul şi mânca cât mai multe de peşte mic posibil ca în cele din urmă să crească într-un imens Piranha. Aveţi grijă să nu fi fost prins de mai mare de peşte, deoarece acestea nu vor avea o problemă care mănâncă tine. Succes!