Jocuri Online

păianjen muste-hunter

Joc de animale

Păianjen muste-hunter

Păianjen muste-hunter Evaluare: 6/10

Joc păianjen muste-hunter

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Acest joc abilitate încearcă insecte se bazează pe jocuri populare, cum ar fi "tăiat frânghia". Tu controlezi un păianjen drăguț care trebuie să fie echilibrat cu dvs. de web păianjen pentru a captura muștele verzi. Trebuie să fii atent că albinele nu pot ajunge la tine, sau trebuie să înceapă peste.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 6651 de ori online. Clasament 3607 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 6.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Evaluare bazat pe 128 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 6651 ori
păianjen muste-hunter

Rundă păianjen utilizează web de acest joc pentru a defila pe ecran. Când păianjen prinde o muscă, înveliți în pânză complet. Numai albinele temut se opresc din acest păianjen, așa Swing și evita prins la nivelul următor.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit păianjen muste-hunter pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Animale numit păianjen muste-hunter. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit păianjen muste-hunter , şi este legată de Animale. Noul nostru joc păianjen muste-hunter este unul dintre cele mai bune jocuri de Animale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit păianjen muste-hunter, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

păianjen muste-hunter
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de animale

Charlie de Raţă JUCA ►

Charlie de raţă

6
6 din 10 - 25350 voturi
Jucat
203908
ori

Instrucțiuni: Încercați să ajungă la sfârșitul fiecărui nivel, colectarea de monede și diamante. Trebuie să depășească toate obstacolele. Sari pe dușmani te omoare. Platforma de joc care dispune de un drăguț rață numit Charlie. Alearga si sari prin niveluri, apuca de arme și să încerce să supraviețuiască. Trebuie să te duci o pădure în care animalele trebuie să-și alun ...

Taur vs Vaca JUCA ►

Taur vs vaca

4
4 din 10 - 8394 voturi
Jucat
136240
ori

Animalul la alegere (de vacă sau de taur) concurează împotriva altor mânca pâine într-o competiţie. Ajutor dvs. concurent să câştige printr-un clic la fel de repede cum pe butonul din stânga mouse-ul ...

Mic Piranha JUCA ►

Mic piranha

6
6 din 10 - 8138 voturi
Jucat
80176
ori

Tu eşti o mică Piranha, dar nu pentru mult timp! Obiectivul dvs. este să înoate în jurul şi mânca cât mai multe de peşte mic posibil ca în cele din urmă să crească într-un imens Piranha. Aveţi grijă să nu fi fost prins de mai mare de peşte, deoarece acestea nu vor avea o problemă care mănâncă tine. Succes!