Jocuri Online

Păsări de Vânătoare de Pește

Joc de animale

Păsări de vânătoare de pește

Păsări de Vânătoare de Pește Evaluare: 8/10

Joc păsări de vânătoare de pește

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În acest joc online gratuit, singurul obiectiv este de a prinde cât mai multe pasari ca tine poate, să înscrie cât mai multe puncte ca tine poate. Pentru a muta mic pește, utilizați tastele săgeată de pe tastatură. Ferește-te de pește mai mare, te vor manca la fel de îndată ce acestea ating, deci amintesc de tine mereu inota mai repede decât ei. Când sari de suprafață, amintiți-vă să nu aterizeze pe insula, sau vei muri. La fel de bine ca și cum ai lăsa pești mai mari le mananci. Sari prin inele și a lovit bile mov pentru bonusuri.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 5871 de ori online. Clasament 3585 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 8.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Evaluare bazat pe 4 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 5871 ori
Păsări de Vânătoare de Pește

Trucul este să înoate în cerc în jurul insulei pentru a obține păsări mult mai repede. Să înscrie chiar mai multe puncte, încercați să sar prin inele atunci când le vezi, sau prinderea mai mult de o pasăre dintr-o dată. Vei juca ca un pește mic foame, care este capabil de a sari foarte mare, așa că va trebui să profite de abilitatile sale pentru a prinde păsările. Dacă vedeți o minge mov, prinde-l, pentru a efectua cascadorii acrobatice, atunci când sari de la suprafata, care vă va câștiga mai multe puncte.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Păsări de Vânătoare de Pește pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Animale numit Păsări de Vânătoare de Pește. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Păsări de Vânătoare de Pește , şi este legată de Animale. Noul nostru joc Păsări de Vânătoare de Pește este unul dintre cele mai bune jocuri de Animale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Păsări de Vânătoare de Pește, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Păsări de Vânătoare de Pește
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de animale

Charlie de Raţă JUCA ►

Charlie de raţă

6
6 din 10 - 25354 voturi
Jucat
205241
ori

Instrucțiuni: Încercați să ajungă la sfârșitul fiecărui nivel, colectarea de monede și diamante. Trebuie să depășească toate obstacolele. Sari pe dușmani te omoare. Platforma de joc care dispune de un drăguț rață numit Charlie. Alearga si sari prin niveluri, apuca de arme și să încerce să supraviețuiască. Trebuie să te duci o pădure în care animalele trebuie să-și alun ...

Taur vs Vaca JUCA ►

Taur vs vaca

4
4 din 10 - 8396 voturi
Jucat
137492
ori

Animalul la alegere (de vacă sau de taur) concurează împotriva altor mânca pâine într-o competiţie. Ajutor dvs. concurent să câştige printr-un clic la fel de repede cum pe butonul din stânga mouse-ul ...

Mic Piranha JUCA ►

Mic piranha

6
6 din 10 - 8144 voturi
Jucat
81481
ori

Tu eşti o mică Piranha, dar nu pentru mult timp! Obiectivul dvs. este să înoate în jurul şi mânca cât mai multe de peşte mic posibil ca în cele din urmă să crească într-un imens Piranha. Aveţi grijă să nu fi fost prins de mai mare de peşte, deoarece acestea nu vor avea o problemă care mănâncă tine. Succes!