Jocuri Online

Păsările Migratoare

Joc de animale

Păsările migratoare

Păsările Migratoare Evaluare: 8/10

Joc păsările migratoare

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Acesta este un joc despre un stol de păsări migratoare pierdut în timp. În timp ce zboară spre casă, pe cea rătăcită, turma largul curs în Triunghiul Bermudelor. Dintr-o data, păsările sunt trase într-un vortex, catapultat printr-o gaură de vierme, şi a pierdut în timp. Ca progresul jucatori prin povestea capitolul multi-, se găsesc în locuri cum ar fi pierdut în timpul Era Glaciară ploaie de meteoriţi finale care a ucis dinozaurii, dracu 'scape dintr-un viitor post-apocaliptic în care omul este ciupită împotriva maşinii, mareele înalte aleVarsta industrială în cazul în care pe bază de cărbune mori şterge soare, China în timpul dinastiei Han şi apariţia de artificii, vârsta mitologic din Grecia Antică, şi chiar faţă de vest a primului război mondial în cazul în care exploziile de gaz muştar de câine şi de avioane de luptă, fac aproape imposibil de a salva porumbeii călători care zboară deasupra câmpul de luptă. Este până la tine pentru a utiliza cunoştinţele de turma pentru a ghida păsări în condiţii de siguranţă acasă la pustiul de azi Canada. Mutaţi mouse-ul pentru a conduce turma departe de aeronave, furtuni, otrăvuri, şi alte obstacole mortale. Faceţi clic pe mouse-ul pentru a schimba liderul turma ta. Apăsaţi pe bara de spaţiu pentru a întrerupe jocul. Petrece puncte de calificare pe adaptări pentru diferite specii de păsări. Particularizarea comportamentului de turma prin modificarea Ordinului ciugulesc. Ai o explozie!

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 7340 de ori online. Clasament 3121 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 8.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Evaluare bazat pe 42 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 7340 ori
Păsările Migratoare

În acest joc, migraţia păsărilor are o mulţime de a face. Pasăre migraţiei este calatoria regulat sezonier efectuată de mai multe specii de păsări. Cu toate acestea, tipul de joc ar putea fi de supravieţuire. Scopul principal al acestor jocuri de supravietuire este de a rămâne doar în viaţă, a învins duşmanii sau rezolvarea puzzle-uri pot fi incidente. Unele elemente cheie includ conservarea resurselor (de sănătate şi muniţie, de exemplu), un mediu ostil (de obicei post-apocaliptic sau supranatural).

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Păsările Migratoare pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Animale numit Păsările Migratoare. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Păsările Migratoare , şi este legată de Animale. Noul nostru joc Păsările Migratoare este unul dintre cele mai bune jocuri de Animale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Păsările Migratoare, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Păsările Migratoare
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de animale

Charlie de Raţă JUCA ►

Charlie de raţă

6
6 din 10 - 25356 voturi
Jucat
205270
ori

Instrucțiuni: Încercați să ajungă la sfârșitul fiecărui nivel, colectarea de monede și diamante. Trebuie să depășească toate obstacolele. Sari pe dușmani te omoare. Platforma de joc care dispune de un drăguț rață numit Charlie. Alearga si sari prin niveluri, apuca de arme și să încerce să supraviețuiască. Trebuie să te duci o pădure în care animalele trebuie să-și alun ...

Taur vs Vaca JUCA ►

Taur vs vaca

4
4 din 10 - 8396 voturi
Jucat
137508
ori

Animalul la alegere (de vacă sau de taur) concurează împotriva altor mânca pâine într-o competiţie. Ajutor dvs. concurent să câştige printr-un clic la fel de repede cum pe butonul din stânga mouse-ul ...

Mic Piranha JUCA ►

Mic piranha

6
6 din 10 - 8144 voturi
Jucat
81493
ori

Tu eşti o mică Piranha, dar nu pentru mult timp! Obiectivul dvs. este să înoate în jurul şi mânca cât mai multe de peşte mic posibil ca în cele din urmă să crească într-un imens Piranha. Aveţi grijă să nu fi fost prins de mai mare de peşte, deoarece acestea nu vor avea o problemă care mănâncă tine. Succes!