Jocuri Online

Pește Cădere Pește

Joc de animale

Pește cădere pește

Pește Cădere Pește Evaluare: 6/10

Joc pește cădere pește

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Acest joc online gratuit este foarte simplu. Tot ce va trebui să faceți este să se mute o pisica de la stânga la dreapta. Pisica va organiza un cuib, și punctul de a trece de la stânga la dreapta este de a prinde pește la fel de mult ca tine poate, așa cum se va cădea de sus și se va cădea la viteze foarte mari. Nu va fi o mulțime de tipuri de pește. Unele dintre ele va trebui chiar să evite, pentru că ei se va rupe cel mai probabil, net-ul, și atunci va trebui să cumpere unul nou. Dacă se întâmplă acest lucru, dar nu aveți bani pentru a cumpăra unul nou, atunci jocul este de peste.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 6486 de ori online. Clasament 3560 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 6.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Evaluare bazat pe 10 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 6486 ori
Pește Cădere Pește

Pisica va continua în mișcare până când se ajunge la o margine a ecranului, ceea ce înseamnă că va trebui doar să apăsați săgeata stânga sau dreapta o dată. Acest lucru complică jocul un pic, pentru că peștele va păstra achiziție mai mici și care se încadrează mai repede. Încercați să facă pisica ajunge la pește, atunci când se trece de linia. Diferite de pește pe care le veți găsi sunt plevusca, crap, somoni, pastravi, pește zburător, țipari, steaua de mare, pești clovn, rechini pelerin, sufla pește, căluți de mare, pește de aur, scoici și creveți. Cele rele sunt Marlins, arici, scoici și pietre.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Pește Cădere Pește pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Animale numit Pește Cădere Pește. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Pește Cădere Pește , şi este legată de Animale. Noul nostru joc Pește Cădere Pește este unul dintre cele mai bune jocuri de Animale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Pește Cădere Pește, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Pește Cădere Pește
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de animale

Charlie de Raţă JUCA ►

Charlie de raţă

6
6 din 10 - 25354 voturi
Jucat
205241
ori

Instrucțiuni: Încercați să ajungă la sfârșitul fiecărui nivel, colectarea de monede și diamante. Trebuie să depășească toate obstacolele. Sari pe dușmani te omoare. Platforma de joc care dispune de un drăguț rață numit Charlie. Alearga si sari prin niveluri, apuca de arme și să încerce să supraviețuiască. Trebuie să te duci o pădure în care animalele trebuie să-și alun ...

Taur vs Vaca JUCA ►

Taur vs vaca

4
4 din 10 - 8396 voturi
Jucat
137492
ori

Animalul la alegere (de vacă sau de taur) concurează împotriva altor mânca pâine într-o competiţie. Ajutor dvs. concurent să câştige printr-un clic la fel de repede cum pe butonul din stânga mouse-ul ...

Mic Piranha JUCA ►

Mic piranha

6
6 din 10 - 8144 voturi
Jucat
81481
ori

Tu eşti o mică Piranha, dar nu pentru mult timp! Obiectivul dvs. este să înoate în jurul şi mânca cât mai multe de peşte mic posibil ca în cele din urmă să crească într-un imens Piranha. Aveţi grijă să nu fi fost prins de mai mare de peşte, deoarece acestea nu vor avea o problemă care mănâncă tine. Succes!