Jocuri Online

porc care zboară

Joc de animale

Porc care zboară

Porc care zboară Evaluare: 10/10

Joc porc care zboară

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Ai pentru a ajuta un pic porc care vrea să zboare prin aer. Trebuie să cumpere de la aripi magazin și upgrade-uri de zbor să dureze mai mult. Colecta toate merele și fructele pe care le găsiți pentru a cumpara upgrade-uri și zbura mai mare decât oricând. Evitați pui care zboară și nori de furtuna.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 4973 de ori online. Clasament 3669 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 10.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
10

Evaluare bazat pe 2 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 4973 ori
porc care zboară

O provocare în care trebuie să vă ajute mic porcul care zboară în cer. Colecta stele, fructe și tot ceea ce găsesc în cer pentru a achiziționa upgrade-uri în magazin podea la caracterul. Evitați pui care zboară și nori de furtuna care va face sa pierzi jocul.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit porc care zboară pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Animale numit porc care zboară. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit porc care zboară , şi este legată de Animale. Noul nostru joc porc care zboară este unul dintre cele mai bune jocuri de Animale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit porc care zboară, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

porc care zboară
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de animale

Charlie de Raţă JUCA ►

Charlie de raţă

6
6 din 10 - 25350 voturi
Jucat
203801
ori

Instrucțiuni: Încercați să ajungă la sfârșitul fiecărui nivel, colectarea de monede și diamante. Trebuie să depășească toate obstacolele. Sari pe dușmani te omoare. Platforma de joc care dispune de un drăguț rață numit Charlie. Alearga si sari prin niveluri, apuca de arme și să încerce să supraviețuiască. Trebuie să te duci o pădure în care animalele trebuie să-și alun ...

Taur vs Vaca JUCA ►

Taur vs vaca

4
4 din 10 - 8394 voturi
Jucat
136112
ori

Animalul la alegere (de vacă sau de taur) concurează împotriva altor mânca pâine într-o competiţie. Ajutor dvs. concurent să câştige printr-un clic la fel de repede cum pe butonul din stânga mouse-ul ...

Mic Piranha JUCA ►

Mic piranha

6
6 din 10 - 8138 voturi
Jucat
80047
ori

Tu eşti o mică Piranha, dar nu pentru mult timp! Obiectivul dvs. este să înoate în jurul şi mânca cât mai multe de peşte mic posibil ca în cele din urmă să crească într-un imens Piranha. Aveţi grijă să nu fi fost prins de mai mare de peşte, deoarece acestea nu vor avea o problemă care mănâncă tine. Succes!