Jocuri Online

Run Dino, executați

Joc de animale

Run dino, executați

Run Dino, executați Evaluare: 6/10

Joc run dino, executați

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Poate nu un joc care atrage atentia pentru grafica, amintind de jocuri video din anii '80, dar Run Dino, alerga este remarcabil pentru viteza sa conduci dinozaur în dezastru Jurassic. Puteți personaliza dinozaur ta, și te descurci cu săgeți, doar invitam sa va jucati si sa descoperiti doar abilitățile supranaturale care au acest dinozaur, poate adrenalina înainte instant de moarte a face salt, zbura, rulați Fashion face. Grabeste-te pentru a trece ecranul înainte de marele toamna meteorit și distruge lumea ta.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 5801 de ori online. Clasament 3679 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 6.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Evaluare bazat pe 22 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 5801 ori
Run Dino, executați

Au demonstrat viteza adrenalina la aceste jocuri, veți iubi modul în care joacă, modul în care rula dinozaur, modul său de sărituri. Grafica de optzeci sunt compensate de viteza de deplasare. Feriți-vă gropi unde puteți plasa dinozaur, și că va muri îngropat de căderilor de pietre care se încadrează meteorit.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Run Dino, executați pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Animale numit Run Dino, executați. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Run Dino, executați , şi este legată de Animale. Noul nostru joc Run Dino, executați este unul dintre cele mai bune jocuri de Animale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Run Dino, executați, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Run Dino, executați
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de animale

Charlie de Raţă JUCA ►

Charlie de raţă

6
6 din 10 - 25350 voturi
Jucat
205022
ori

Instrucțiuni: Încercați să ajungă la sfârșitul fiecărui nivel, colectarea de monede și diamante. Trebuie să depășească toate obstacolele. Sari pe dușmani te omoare. Platforma de joc care dispune de un drăguț rață numit Charlie. Alearga si sari prin niveluri, apuca de arme și să încerce să supraviețuiască. Trebuie să te duci o pădure în care animalele trebuie să-și alun ...

Taur vs Vaca JUCA ►

Taur vs vaca

4
4 din 10 - 8394 voturi
Jucat
137311
ori

Animalul la alegere (de vacă sau de taur) concurează împotriva altor mânca pâine într-o competiţie. Ajutor dvs. concurent să câştige printr-un clic la fel de repede cum pe butonul din stânga mouse-ul ...

Mic Piranha JUCA ►

Mic piranha

6
6 din 10 - 8138 voturi
Jucat
81292
ori

Tu eşti o mică Piranha, dar nu pentru mult timp! Obiectivul dvs. este să înoate în jurul şi mânca cât mai multe de peşte mic posibil ca în cele din urmă să crească într-un imens Piranha. Aveţi grijă să nu fi fost prins de mai mare de peşte, deoarece acestea nu vor avea o problemă care mănâncă tine. Succes!