Jocuri Online

Sare de Pui

Joc de animale

Sare de pui

Sare de Pui Evaluare: 8/10

Joc sare de pui

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Acest joc gratuit de pe linie este despre a face pui sari si pentru a evita obstacolele. Există trei pui în acest joc de calificare şi fiecare dintre ei vrea să mănânce. Sari peste obstacole si colecteaza ouale si viermi mici. Dacă nu, veţi pierde o inimă, şi dacă aveţi din inima, va pierde! Doar folosi mouse-ul să faceţi clic şi carnea de pui va sari. De asemenea, va misca incet pentru a în cazul în care este îndreptat.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 8115 de ori online. Clasament 2753 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 8.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Evaluare bazat pe 36 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 8115 ori
Sare de Pui

Ca unul dintre animalele cele mai comune şi răspândite pe piaţa internă, ​​există pui mai mult în lume decât alte specii de păsări. Oamenii pui ţine în primul rând ca o sursă de alimentare, consuma atat de carne şi ouă ale acestora. Ştiaţi că puii de găină primii oameni domestice de origine indiană, în scopul de luptă cocoş?

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Sare de Pui pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Animale numit Sare de Pui. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Sare de Pui , şi este legată de Animale. Noul nostru joc Sare de Pui este unul dintre cele mai bune jocuri de Animale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Sare de Pui, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Sare de Pui
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de animale

Charlie de Raţă JUCA ►

Charlie de raţă

6
6 din 10 - 25356 voturi
Jucat
205270
ori

Instrucțiuni: Încercați să ajungă la sfârșitul fiecărui nivel, colectarea de monede și diamante. Trebuie să depășească toate obstacolele. Sari pe dușmani te omoare. Platforma de joc care dispune de un drăguț rață numit Charlie. Alearga si sari prin niveluri, apuca de arme și să încerce să supraviețuiască. Trebuie să te duci o pădure în care animalele trebuie să-și alun ...

Taur vs Vaca JUCA ►

Taur vs vaca

4
4 din 10 - 8396 voturi
Jucat
137508
ori

Animalul la alegere (de vacă sau de taur) concurează împotriva altor mânca pâine într-o competiţie. Ajutor dvs. concurent să câştige printr-un clic la fel de repede cum pe butonul din stânga mouse-ul ...

Mic Piranha JUCA ►

Mic piranha

6
6 din 10 - 8144 voturi
Jucat
81492
ori

Tu eşti o mică Piranha, dar nu pentru mult timp! Obiectivul dvs. este să înoate în jurul şi mânca cât mai multe de peşte mic posibil ca în cele din urmă să crească într-un imens Piranha. Aveţi grijă să nu fi fost prins de mai mare de peşte, deoarece acestea nu vor avea o problemă care mănâncă tine. Succes!