Jocuri Online

Spaţiu Pisica Copter

Joc de animale

Spaţiu pisica copter

Spaţiu Pisica Copter Evaluare: 7/10

Joc spaţiu pisica copter

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Pisica spaţiu a devenit blocat într-o peşteră şi trebuie să controleze ambalajul său cu jetpack se conduce în siguranţă. Tot ce trebuie să faceţi este să faceţi clic şi ţineţi oriunde pe ecran pentru a muta pisica ta în sus, şi eliberaţi pentru a merge în jos. Evitaţi pietre si ziduri de peşteră, dar colecta monede fel de mult ca poti. Cât de departe în jos pestera se poate face?

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 6657 de ori online. Clasament 3336 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 7.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Evaluare bazat pe 14 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 6657 ori
Spaţiu Pisica Copter

Acesta este un clasic joc de Copter, cu excepţia pentru elicopter fiind o pisica acum. Pentru a reda, ţineţi butonul pentru a păstra Copter în aer. Dacă drumul, elicopterul va cădere liberă. Daca tineti butonul de prea mult timp, se va zbura prea mare şi a lovit partea de sus a peşterii. Asa ca incearca sa acheive echilibru şi zboru ta de elicopter de siguranţă.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Spaţiu Pisica Copter pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Animale numit Spaţiu Pisica Copter. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Spaţiu Pisica Copter , şi este legată de Animale. Noul nostru joc Spaţiu Pisica Copter este unul dintre cele mai bune jocuri de Animale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Spaţiu Pisica Copter, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Spaţiu Pisica Copter
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de animale

Charlie de Raţă JUCA ►

Charlie de raţă

6
6 din 10 - 25354 voturi
Jucat
205241
ori

Instrucțiuni: Încercați să ajungă la sfârșitul fiecărui nivel, colectarea de monede și diamante. Trebuie să depășească toate obstacolele. Sari pe dușmani te omoare. Platforma de joc care dispune de un drăguț rață numit Charlie. Alearga si sari prin niveluri, apuca de arme și să încerce să supraviețuiască. Trebuie să te duci o pădure în care animalele trebuie să-și alun ...

Taur vs Vaca JUCA ►

Taur vs vaca

4
4 din 10 - 8396 voturi
Jucat
137494
ori

Animalul la alegere (de vacă sau de taur) concurează împotriva altor mânca pâine într-o competiţie. Ajutor dvs. concurent să câştige printr-un clic la fel de repede cum pe butonul din stânga mouse-ul ...

Mic Piranha JUCA ►

Mic piranha

6
6 din 10 - 8144 voturi
Jucat
81481
ori

Tu eşti o mică Piranha, dar nu pentru mult timp! Obiectivul dvs. este să înoate în jurul şi mânca cât mai multe de peşte mic posibil ca în cele din urmă să crească într-un imens Piranha. Aveţi grijă să nu fi fost prins de mai mare de peşte, deoarece acestea nu vor avea o problemă care mănâncă tine. Succes!