Jocuri Online

Strivi Mustele

Joc de animale

Strivi mustele

Strivi Mustele Evaluare: 8/10

Joc strivi mustele

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Acest joc pe linia gratuit este foarte simpla. Tot ce trebuie sa faci este scopul cu şoarece, astfel încât swatter zbura este pe partea de sus a mustele se apropie, şi apoi faceţi clic pentru a strivi mustele. Kill ca muştele de multe ca tine poate pentru a salva placinta de delicios. Să vedem cine devine, sau te muste!

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 7740 de ori online. Clasament 3025 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 8.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Evaluare bazat pe 22 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 7740 ori
Strivi Mustele

Zbura Casa este cea mai comună a tuturor muste interne, reprezentând aproximativ 91% din toate muşte în locuinţe umane, şi într-adevăr, una dintre cele mai larg distribuite insecte găsesc peste tot în lume. Acesta este considerat un dăunător care poate transporta boli grave.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Strivi Mustele pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Animale numit Strivi Mustele. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Strivi Mustele , şi este legată de Animale. Noul nostru joc Strivi Mustele este unul dintre cele mai bune jocuri de Animale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Strivi Mustele, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Strivi Mustele
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de animale

Charlie de Raţă JUCA ►

Charlie de raţă

6
6 din 10 - 25354 voturi
Jucat
205241
ori

Instrucțiuni: Încercați să ajungă la sfârșitul fiecărui nivel, colectarea de monede și diamante. Trebuie să depășească toate obstacolele. Sari pe dușmani te omoare. Platforma de joc care dispune de un drăguț rață numit Charlie. Alearga si sari prin niveluri, apuca de arme și să încerce să supraviețuiască. Trebuie să te duci o pădure în care animalele trebuie să-și alun ...

Taur vs Vaca JUCA ►

Taur vs vaca

4
4 din 10 - 8396 voturi
Jucat
137492
ori

Animalul la alegere (de vacă sau de taur) concurează împotriva altor mânca pâine într-o competiţie. Ajutor dvs. concurent să câştige printr-un clic la fel de repede cum pe butonul din stânga mouse-ul ...

Mic Piranha JUCA ►

Mic piranha

6
6 din 10 - 8144 voturi
Jucat
81481
ori

Tu eşti o mică Piranha, dar nu pentru mult timp! Obiectivul dvs. este să înoate în jurul şi mânca cât mai multe de peşte mic posibil ca în cele din urmă să crească într-un imens Piranha. Aveţi grijă să nu fi fost prins de mai mare de peşte, deoarece acestea nu vor avea o problemă care mănâncă tine. Succes!