Jocuri Online

Super Șoarece 3D

Joc de animale

Super Șoarece 3d

Super Șoarece 3D Evaluare: 7/10

Joc super Șoarece 3d

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În acest joc gratuit pe linie în 3D, va trebui să salveze prietena ta prins în oraș Șoarece. Obiectivul tau este de a acoperi prin oraș și salva ei din nou, pentru o viață în plus în recompensa. Ferește-te pentru clădirile sau orice altceva în timp ce zbura - lovindu-le doare. Încercați să ridica monede super-conductoare care sunt plutesc la diferite puncte în joc, deoarece acestea vă va oferi puncte bonus!

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 4719 de ori online. Clasament 3371 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 7.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Evaluare bazat pe 18 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 4719 ori
Super Șoarece 3D

Cel mai important, economisind ei devine mai critic pe măsură ce progresul prin niveluri, așa că va fi de zbor mult mai rapid de fiecare dată. Veți avea nevoie de o mână de echilibru și o inimă puternică.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Super Șoarece 3D pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Animale numit Super Șoarece 3D. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Super Șoarece 3D , şi este legată de Animale. Noul nostru joc Super Șoarece 3D este unul dintre cele mai bune jocuri de Animale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Super Șoarece 3D, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Super Șoarece 3D
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de animale

Charlie de Raţă JUCA ►

Charlie de raţă

6
6 din 10 - 25342 voturi
Jucat
202277
ori

Instrucțiuni: Încercați să ajungă la sfârșitul fiecărui nivel, colectarea de monede și diamante. Trebuie să depășească toate obstacolele. Sari pe dușmani te omoare. Platforma de joc care dispune de un drăguț rață numit Charlie. Alearga si sari prin niveluri, apuca de arme și să încerce să supraviețuiască. Trebuie să te duci o pădure în care animalele trebuie să-și alun ...

Taur vs Vaca JUCA ►

Taur vs vaca

4
4 din 10 - 8390 voturi
Jucat
134755
ori

Animalul la alegere (de vacă sau de taur) concurează împotriva altor mânca pâine într-o competiţie. Ajutor dvs. concurent să câştige printr-un clic la fel de repede cum pe butonul din stânga mouse-ul ...

Mic Piranha JUCA ►

Mic piranha

6
6 din 10 - 8094 voturi
Jucat
78677
ori

Tu eşti o mică Piranha, dar nu pentru mult timp! Obiectivul dvs. este să înoate în jurul şi mânca cât mai multe de peşte mic posibil ca în cele din urmă să crească într-un imens Piranha. Aveţi grijă să nu fi fost prins de mai mare de peşte, deoarece acestea nu vor avea o problemă care mănâncă tine. Succes!