Jocuri Online

T-Rex de la Londra

Joc de animale

T-rex de la londra

T-Rex de la Londra Evaluare: 8/10

Joc t-rex de la londra

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Ești un Tyrannosaurus Rex, care se tem de semănat Londra. Pe fiecare ecran vă va informa câte londonezii trebuie să mănânce. Folosind mouse-ul pentru a direcționa gura Tyrannosaurus, și dreptul de buton pentru a mânca, restul de mișcările au de a face cu datele cheie. odată ce ați mâncat toți oamenii de acest ecran, puteți trece la următorul, să fie atent în următoarele ecrane, londonezii au început să tragă armele lor de a se apăra.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 6427 de ori online. Clasament 3655 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 8.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Evaluare bazat pe 36 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 6427 ori
T-Rex de la Londra

Categoric un joc surprinzător, Londra și o Tyrannosaurus, găsi toate ascunse cabinele telefonice roșii, sau celebrul pub engleză, care ascund temut T-Rex, care trece prin străzile London manca tot poate.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit T-Rex de la Londra pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Animale numit T-Rex de la Londra. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit T-Rex de la Londra , şi este legată de Animale. Noul nostru joc T-Rex de la Londra este unul dintre cele mai bune jocuri de Animale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit T-Rex de la Londra, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

T-Rex de la Londra
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de animale

Charlie de Raţă JUCA ►

Charlie de raţă

6
6 din 10 - 25356 voturi
Jucat
205270
ori

Instrucțiuni: Încercați să ajungă la sfârșitul fiecărui nivel, colectarea de monede și diamante. Trebuie să depășească toate obstacolele. Sari pe dușmani te omoare. Platforma de joc care dispune de un drăguț rață numit Charlie. Alearga si sari prin niveluri, apuca de arme și să încerce să supraviețuiască. Trebuie să te duci o pădure în care animalele trebuie să-și alun ...

Taur vs Vaca JUCA ►

Taur vs vaca

4
4 din 10 - 8396 voturi
Jucat
137508
ori

Animalul la alegere (de vacă sau de taur) concurează împotriva altor mânca pâine într-o competiţie. Ajutor dvs. concurent să câştige printr-un clic la fel de repede cum pe butonul din stânga mouse-ul ...

Mic Piranha JUCA ►

Mic piranha

6
6 din 10 - 8144 voturi
Jucat
81493
ori

Tu eşti o mică Piranha, dar nu pentru mult timp! Obiectivul dvs. este să înoate în jurul şi mânca cât mai multe de peşte mic posibil ca în cele din urmă să crească într-un imens Piranha. Aveţi grijă să nu fi fost prins de mai mare de peşte, deoarece acestea nu vor avea o problemă care mănâncă tine. Succes!