Jocuri Online

Test de Animale

Joc de animale

Test de animale

Test de Animale Evaluare: 6/10

Joc test de animale

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În acest joc gratuit pe linia unui animale foarte prietenos sunt în așteptare pentru tine. Acest joc gratuit constă într-o competiție cu mai multe teste în cazul în care trebuie să fie agil cu ajutorul șoarece computerului. Trebuie să aveți scopul de bine și să fie clic rapid. Instrucțiunile apar în fiecare test, în limba aleasă de dumneavoastră înainte de a începe să joci. Distreaza-te cu aceste animale adorabile și trece testele ei te dau.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 9014 de ori online. Clasament 2565 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 6.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Evaluare bazat pe 50 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 9014 ori
Test de Animale

Animale Concursul drăguț și adorabil. Veți vedea multi ursi si iepuri de toate culorile, stilul si copii distractiv. Completați toate nivelurile, în cel mai scurt timp posibil.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Test de Animale pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Animale numit Test de Animale. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Test de Animale , şi este legată de Animale. Noul nostru joc Test de Animale este unul dintre cele mai bune jocuri de Animale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Test de Animale, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Test de Animale
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de animale

Charlie de Raţă JUCA ►

Charlie de raţă

6
6 din 10 - 25354 voturi
Jucat
205241
ori

Instrucțiuni: Încercați să ajungă la sfârșitul fiecărui nivel, colectarea de monede și diamante. Trebuie să depășească toate obstacolele. Sari pe dușmani te omoare. Platforma de joc care dispune de un drăguț rață numit Charlie. Alearga si sari prin niveluri, apuca de arme și să încerce să supraviețuiască. Trebuie să te duci o pădure în care animalele trebuie să-și alun ...

Taur vs Vaca JUCA ►

Taur vs vaca

4
4 din 10 - 8396 voturi
Jucat
137492
ori

Animalul la alegere (de vacă sau de taur) concurează împotriva altor mânca pâine într-o competiţie. Ajutor dvs. concurent să câştige printr-un clic la fel de repede cum pe butonul din stânga mouse-ul ...

Mic Piranha JUCA ►

Mic piranha

6
6 din 10 - 8144 voturi
Jucat
81481
ori

Tu eşti o mică Piranha, dar nu pentru mult timp! Obiectivul dvs. este să înoate în jurul şi mânca cât mai multe de peşte mic posibil ca în cele din urmă să crească într-un imens Piranha. Aveţi grijă să nu fi fost prins de mai mare de peşte, deoarece acestea nu vor avea o problemă care mănâncă tine. Succes!