Jocuri Online

Ucigaș Pisoi

Joc de animale

Ucigaș pisoi

Ucigaș Pisoi Evaluare: 5/10

Joc ucigaș pisoi

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În acest joc online gratuit, vă va juca ca o pisicuță drăguț. Când începe să vi se va da 2 minute pentru a ucide cât mai mulți șoareci și hamsteri, după cum puteți. Fiecare ucide vă va da înapoi o cantitate mică de timp. Noțiuni de bază ucide în succesiune rapidă va crește multiplicatorul. Ucide numărul necesar de inamici înainte de expirarea timpului, pentru ca jocul să continue. Utilizați tastele săgeată pentru a muta, și de a folosi bara de spațiu, combinate cu tastele săgeată pentru a efectua mișcări speciale.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 6387 de ori online. Clasament 3525 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 12 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 6387 ori
Ucigaș Pisoi

Utilizați tastele săgeată pentru a muta, dar atunci când le folosiți în combinație cu bara de spațiu, ajungi sa efectuați o mișcare de construcții care vă pot ajuta. Mai ales atunci când sunt înconjurate de hamsteri și nu știu unde să meargă. Utilizați tastele stânga și dreapta, în combinație cu bara de spațiu pentru a efectua o liniuță. Utilizați în sus tasta săgeată și bara de spațiu pentru a utiliza tornada. Utilizați tasta în jos și bara de spațiu pentru a utiliza rasnita. Dacă utilizați bara de spațiu în aer, va efectua o super-liniuță.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Ucigaș Pisoi pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Animale numit Ucigaș Pisoi. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Ucigaș Pisoi , şi este legată de Animale. Noul nostru joc Ucigaș Pisoi este unul dintre cele mai bune jocuri de Animale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Ucigaș Pisoi, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Ucigaș Pisoi
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de animale

Charlie de Raţă JUCA ►

Charlie de raţă

6
6 din 10 - 25354 voturi
Jucat
205241
ori

Instrucțiuni: Încercați să ajungă la sfârșitul fiecărui nivel, colectarea de monede și diamante. Trebuie să depășească toate obstacolele. Sari pe dușmani te omoare. Platforma de joc care dispune de un drăguț rață numit Charlie. Alearga si sari prin niveluri, apuca de arme și să încerce să supraviețuiască. Trebuie să te duci o pădure în care animalele trebuie să-și alun ...

Taur vs Vaca JUCA ►

Taur vs vaca

4
4 din 10 - 8396 voturi
Jucat
137492
ori

Animalul la alegere (de vacă sau de taur) concurează împotriva altor mânca pâine într-o competiţie. Ajutor dvs. concurent să câştige printr-un clic la fel de repede cum pe butonul din stânga mouse-ul ...

Mic Piranha JUCA ►

Mic piranha

6
6 din 10 - 8144 voturi
Jucat
81481
ori

Tu eşti o mică Piranha, dar nu pentru mult timp! Obiectivul dvs. este să înoate în jurul şi mânca cât mai multe de peşte mic posibil ca în cele din urmă să crească într-un imens Piranha. Aveţi grijă să nu fi fost prins de mai mare de peşte, deoarece acestea nu vor avea o problemă care mănâncă tine. Succes!