Jocuri Online

Vânătoare Pasărea Dodo

Joc de animale

Vânătoare pasărea dodo

Vânătoare Pasărea Dodo Evaluare: 7/10

Joc vânătoare pasărea dodo

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În acest joc online gratuit, tot ce trebuie sa faci este sa trage la păsările dodo. Scopul este cea mai importantă parte a jocului, și puteți trage făcând clic pe butonul din stanga al mouse-ului. Aveți grijă să nu pierdeți gloantele, pentru că veți obține doar 5 fotografii pe rotund. Veți vedea indicatorul de glonț de pe partea din stânga jos a ecranului. Impuscaturi dodos fără a pierde veți câștiga un scor de multiplicare. Cu cât mai mare multiplicatorul, cu atat mai repede te rack până puncte. Pentru a ajunge la dodo e dor de tine, vei primi un X, iar tu, evident, nu doriți să deșeuri acestea. Dacă primiți 6, jocul este de peste.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 6222 de ori online. Clasament 3617 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 7.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Evaluare bazat pe 4 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 6222 ori
Vânătoare Pasărea Dodo

La sfârșitul jocului, puteți introduce numele dvs. și veți vedea unde stai împotriva tuturor celorlalte vânători dodo. În cazul în care jocul nu funcționează la fel de bine cum doriți, puteți modifica setările de calitate, făcând clic pe litera Q în colțul din stânga sus, sau apăsând tasta Q la tine tastatură. Crește scorul dvs. prin lovirea toate Dodos la rând, fără orice lipsă de ele. Cele Dodos vor schimba direcția dintr-o dată, așa că fii cu ochii pe mișcările lor. Dodos pot merge în spatele norilor și alte obstacole, astfel încât să fie sigur că știi unde sunt. Pe dificultate nebun, ai doar o singură șansă pentru fiecare dodo, astfel încât să fie atenți să nu pierdem munitie.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Vânătoare Pasărea Dodo pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Animale numit Vânătoare Pasărea Dodo. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Vânătoare Pasărea Dodo , şi este legată de Animale. Noul nostru joc Vânătoare Pasărea Dodo este unul dintre cele mai bune jocuri de Animale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Vânătoare Pasărea Dodo, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Vânătoare Pasărea Dodo
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de animale

Charlie de Raţă JUCA ►

Charlie de raţă

6
6 din 10 - 25356 voturi
Jucat
205270
ori

Instrucțiuni: Încercați să ajungă la sfârșitul fiecărui nivel, colectarea de monede și diamante. Trebuie să depășească toate obstacolele. Sari pe dușmani te omoare. Platforma de joc care dispune de un drăguț rață numit Charlie. Alearga si sari prin niveluri, apuca de arme și să încerce să supraviețuiască. Trebuie să te duci o pădure în care animalele trebuie să-și alun ...

Taur vs Vaca JUCA ►

Taur vs vaca

4
4 din 10 - 8396 voturi
Jucat
137508
ori

Animalul la alegere (de vacă sau de taur) concurează împotriva altor mânca pâine într-o competiţie. Ajutor dvs. concurent să câştige printr-un clic la fel de repede cum pe butonul din stânga mouse-ul ...

Mic Piranha JUCA ►

Mic piranha

6
6 din 10 - 8144 voturi
Jucat
81492
ori

Tu eşti o mică Piranha, dar nu pentru mult timp! Obiectivul dvs. este să înoate în jurul şi mânca cât mai multe de peşte mic posibil ca în cele din urmă să crească într-un imens Piranha. Aveţi grijă să nu fi fost prins de mai mare de peşte, deoarece acestea nu vor avea o problemă care mănâncă tine. Succes!