Jocuri Online

Veveriţă Sablare

Joc de animale

Veveriţă sablare

Veveriţă Sablare Evaluare: 4/10

Joc veveriţă sablare

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Acest joc gratuit este de aproximativ de sablare o veveriţă. Trage veveriţă dvs. dintr-un tun de a colecta toate nucile, după cum puteţi. Colecta stele, păsări sau a lovit şi răi ascunse pentru a creşte scorul. Puteţi să-l prindem pe foc pentru a goli bord, în afară o singură lovitură. Bate scorul ţintă pentru a debloca mai multe niveluri şi progres. Acesta conţine 40 de niveluri, runde bonus, mini jocuri, 6 tipuri de fructe cu coajă lemnoasă, 7 tipuri de pereţi şi structuri diferite, veverite personalizabile, medalii, şi mult, mult, mai mult.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 8597 de ori online. Clasament 2620 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 4.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Evaluare bazat pe 140 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 8597 ori
Veveriţă Sablare

veveriţe, tun, ghiulea,

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Veveriţă Sablare pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Animale numit Veveriţă Sablare. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Veveriţă Sablare , şi este legată de Animale. Noul nostru joc Veveriţă Sablare este unul dintre cele mai bune jocuri de Animale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Veveriţă Sablare, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Veveriţă Sablare
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de animale

Charlie de Raţă JUCA ►

Charlie de raţă

6
6 din 10 - 25356 voturi
Jucat
205270
ori

Instrucțiuni: Încercați să ajungă la sfârșitul fiecărui nivel, colectarea de monede și diamante. Trebuie să depășească toate obstacolele. Sari pe dușmani te omoare. Platforma de joc care dispune de un drăguț rață numit Charlie. Alearga si sari prin niveluri, apuca de arme și să încerce să supraviețuiască. Trebuie să te duci o pădure în care animalele trebuie să-și alun ...

Taur vs Vaca JUCA ►

Taur vs vaca

4
4 din 10 - 8396 voturi
Jucat
137508
ori

Animalul la alegere (de vacă sau de taur) concurează împotriva altor mânca pâine într-o competiţie. Ajutor dvs. concurent să câştige printr-un clic la fel de repede cum pe butonul din stânga mouse-ul ...

Mic Piranha JUCA ►

Mic piranha

6
6 din 10 - 8144 voturi
Jucat
81493
ori

Tu eşti o mică Piranha, dar nu pentru mult timp! Obiectivul dvs. este să înoate în jurul şi mânca cât mai multe de peşte mic posibil ca în cele din urmă să crească într-un imens Piranha. Aveţi grijă să nu fi fost prins de mai mare de peşte, deoarece acestea nu vor avea o problemă care mănâncă tine. Succes!