Jocuri Online

Virtuale Pisoi

Joc de animale

Virtuale pisoi

Virtuale Pisoi Evaluare: 6/10

Joc virtuale pisoi

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Doriți să aveți o pisica ca un animal de companie? Dacă nu poți avea unul real, cel puțin poți avea grijă de această igienă pis. Puteți vorbi la microfon conectat la computer, dau o baie bună, ștergeți strat utilizând uscător de dinti, curate și mîngîie pisoi pe diferite părți ale corpului. Aceasta pisica adorabil portocaliu vine la computer cu acest joc animalele de companie virtuale.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 13148 de ori online. Clasament 1418 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 6.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Evaluare bazat pe 906 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 13148 ori
Virtuale Pisoi

Flash grijă joc virtual pisica. Joc pe linia pentru animale de companie virtuale, un pisoi puteți spăla, usca părul sau periați dinții. Mangaiati aceasta pisica ca animal de companie virtuale ta proprie. El va fi întotdeauna în așteptare pentru tine pe site-ul nostru, astfel încât să-l participe oricând.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Virtuale Pisoi pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Animale numit Virtuale Pisoi. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Virtuale Pisoi , şi este legată de Animale. Noul nostru joc Virtuale Pisoi este unul dintre cele mai bune jocuri de Animale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Virtuale Pisoi, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Virtuale Pisoi
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de animale

Charlie de Raţă JUCA ►

Charlie de raţă

6
6 din 10 - 25350 voturi
Jucat
203797
ori

Instrucțiuni: Încercați să ajungă la sfârșitul fiecărui nivel, colectarea de monede și diamante. Trebuie să depășească toate obstacolele. Sari pe dușmani te omoare. Platforma de joc care dispune de un drăguț rață numit Charlie. Alearga si sari prin niveluri, apuca de arme și să încerce să supraviețuiască. Trebuie să te duci o pădure în care animalele trebuie să-și alun ...

Taur vs Vaca JUCA ►

Taur vs vaca

4
4 din 10 - 8394 voturi
Jucat
136107
ori

Animalul la alegere (de vacă sau de taur) concurează împotriva altor mânca pâine într-o competiţie. Ajutor dvs. concurent să câştige printr-un clic la fel de repede cum pe butonul din stânga mouse-ul ...

Mic Piranha JUCA ►

Mic piranha

6
6 din 10 - 8138 voturi
Jucat
80045
ori

Tu eşti o mică Piranha, dar nu pentru mult timp! Obiectivul dvs. este să înoate în jurul şi mânca cât mai multe de peşte mic posibil ca în cele din urmă să crească într-un imens Piranha. Aveţi grijă să nu fi fost prins de mai mare de peşte, deoarece acestea nu vor avea o problemă care mănâncă tine. Succes!